Ποιες ήταν οι πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις για το 2017;

Σε μια εποχή που η πλαστική χειρουργική έχει χτυπηθεί από την κρίση οι Έλληνες ψάχνουν τρόπους να πραγματοποιήσουν μικρό επεμβάσεις για να αισθανθούν καλύτερα ή γιατί όντως έχουν κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται αντιμετώπιση. 

Ποιες ήταν όμως οι πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις που έγιναν το 2017;

1. Κρυολιπόλυση, ραδιοσυχνότητες

Είναι δύο σύγχρονοι τρόποι μη χειρουργικής αντιμετώπισης του περιττού λίπους. Περιορίζουν τα «ψωμάκια» και τις τοπικές εναποθέσεις λίπους σε περιοχές όπως στο εσωτερικό και στο εξωτερικό των μηρών, στην κοιλιά ή στα πλάγια της μέσης.

2. Αυξητική στήθους

Το μεγάλο στήθος παραμένει ένα ζητούμενο για τις γυναίκες. Εφαρμόζονται ενθέματα σιλικόνης νέας γενιάς, με χαρακτηριστικά τη μεγαλύτερη σταθερότητα και την αντοχή τους, που δίνουν πιο φυσικό σχήμα στον μαστό.

3. Μεσοθεραπεία PRP για τα μαλλιά

Νέα, πρωτοποριακή, ασφαλής θεραπεία, που δίνει λύση στο πρόβλημα της απώλειας μαλλιών. Χρησιμοποιώντας το πλάσμα του αίματος του ίδιου του ασθενούς, το οποίο είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και σε αυξητικούς παράγοντες, γίνονται εγχύσεις στα σημεία που παρατηρείται αραίωση.

4. Micro botox στις ρυτίδες του λαιμού

Αυτή η νέα χρήση του botox μπορεί να εφαρμοστεί -πέρα από το μέτωπο και τα μάτια- και στο πολύ δύσκολο σημείο του λαιμού. Χρησιμοποιείται συγκεκριμένη δοσολογία του ήδη γνωστού υλικού και με ειδική τεχνική, που ακολουθεί ο γιατρός, χρησιμοποιώντας πολύ λεπτή βελόνα, με πολλές μικρές εγχύσεις, τοποθετείται το υλικό επιφανειακά στον μυ.