Το γάλα συγκαταλέγεται στις τροφές που είναι ευαίσθητες στις αλλαγές θερμοκρασίας ειδικά το καλοκαίρι.

Η διαφορά θερμοκρασίας είναι και ένας από τους λόγους που καλό είναι να μην τοποθετούμε τη συσκευασία του γάλακτος στην πόρτα του ψυγείου, παρόλο που να φαίνεται η πιο βολική θέση.

Και αυτό γιατί ανοίγοντας το ψυγείο η πόρτα είναι αυτή που «χάνει» περισσότερο θερμοκρασία σε σχέση με τα υπόλοιπα σημεία του, ενώ χρειάζεται και περισσότερη ώρα για να επανέλθει στην σωστή θερμοκρασία.

Η αυξομείωση της θερμοκρασίας είναι πιθανό να αλλοιώσει το γάλα. 



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας