07-03-2021

Κακή διάθεση τέλος! 4 τρόποι για να νιώσεις άμεσα καλύτερα

Όταν όλα μοιάζουν γκρίζα και εσύ δεν έχεις κέφι ούτε για ένα χαμόγελο, είναι ώρα να πάρεις δραστικά μέτρα. Με 4 απλούς τρόπους μπορείς να φτιάξεις τη διάθεσή σου και μάλιστα άμεσα!

Κλείσε όσα σε βασανίζουν σε ένα κουτί. Και το εννοούμε κυριολεκτικά. Δεν έχεις παρά να γράψεις σε χαρτάκια το πρόβλημά σου ή αυτό που σου χαλάει τη διάθεση και να το “κλειδώσεις” μέσα σε ένα κουτί που θα έχεις δημιουργήσει για αυτό τον σκοπό. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις καλύτερα.

Κοιμήσου καλά. Αφενός για να έχεις την απαραίτητη ενέργεια για την επόμενη ημέρα (ενδεχομένως να σου χαλάνε τη διάθεση οι ατελείωτες υποχρεώσεις), αφετέρου γιατί ένας καλός ύπνος αφότου έχεις επεξεργαστεί το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας θα σε βοηθήσει να οργανωθείς και να ανταπεξέλθεις ευκολότερα, μιας και ο ύπνος προάγει την ικανότητα να θυμηθούμε να κάνουμε κάτι μελλοντικά.

Πάρε αποστάσεις από αρνητικούς ανθρώπους. Από άτομα που σου ρουφούν την ενέργεια, που σε γεμίζουν αρνητικά συναισθήματα και που είναι αρκετά τοξικοί ώστε σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν έχεις διαρκώς κάποιο πρόβλημα.

Θέσε ένα στόχο. Ακόμα και όταν δεν έχεις διάθεση ο στόχος σου είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να νιώσεις καλύτερα και να πάρεις δύναμη.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ