Βγάζει σε πλειστηριασμό την… παρθενιά της για να πληρώσει τις σπουδές της (εικόνες)

Στο «σφυρί» βγάζει την… παρθενιά της μια 18χρονη κοπέλα, ζητώντας το ιλιγγιώδες ποσό των £890.000, για να ακολουθήσει τις σπουδές των ονείρων της.

Η 18χρονη ονειρεύεται να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Cambridge και να αγοράσει στους γονείς της ένα σπίτι, βοηθώντας έτσι την οικογένειά της.

Η Nicole, που εργάζεται και ως μοντέλο, ισχυρίζεται ότι μετά την δημοσιοποίηση της προσφοράς της, στην ιστοσελίδα “Elite Models VIP” που τιτλοφορείται ως “Μια νύχτα με την Νικόλ”, έχει ήδη λάβει απάντηση με το υπέρογκο ποσό των £890.000.

Η Nicole δήλωσε: «Αποφάσισα όταν ήμουν 16 ετών ότι η παρθενία μου ήταν πολύτιμη».

«Ήμουν σε σχέση με έναν άνθρωπο πολύ μεγαλύτερο από μένα, αλλά αποφάσισα ότι θα χάσω μόνο την παρθενία μου στον άνδρα που αγαπώ και στον άνθρωπο που θέλω να παντρευτώ στο μέλλον.

Ήθελα όμως να έχω μια καλή εκπαίδευση και έτσι άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο τους τρόπους χρηματοδότησης των σπουδών μου. Ψάχνοντας βρέθηκε μπροστά σε μια σειρά από διαφημίσεις ανάλογων δημοπρασιών, όπου κορίτσια κατάφεραν να πουλήσουν την παρθενιά τους, έναντι του ποσού των £3,1 εκατομμυρίων και έτσι πήρα την απόφαση να κάνω το ίδιο όταν θα γινόμουν 18».

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι κράτησε μυστική την δημοπρασία αυτή από τους γονείς της, καθώς φοβάται ότι η αποκάλυψη θα τις «καταστρέψει» τα σχέδια.