Το BBC υμνεί έναν νεαρό Έλληνα που… πλένει πιάτα σε πανάκριβο εστιατόριο στηΒρετανία (video)
Με ένα βίντεο το οποίο ανήρτησε στο Facebook, το βρετανικό Δίκτυο BBC… «υμνεί» έναν νεαρό Έλληνα, τον Βασίλη!

«Κάθε επιτυχημένο εστιατόριο έχει έναν αόρατο ήρωα», είναι ο τίτλος του βίντεο.

«Στα βάθη οποιουδήποτε καλού εστιατορίου, υπάρχει ένας αόρατος ήρωας», λέει η περιγραφή του βίντεο, που ξεκινά με την υποδοχή ενός εστιατορίου, όπου όλα είναι περιποιημένα και στην εντέλεια, με την κάμερα να ξεκινά την… κατάδυση στα κάτω δωμάτια, όπου υπάρχει η κουζίνα.

Εκεί μας «συστήνει» τον Βασίλη, παρουσιάζοντας και τα καθήκοντά του, που δεν είναι άλλα από το να… πλένει πιάτα.

Στο βίντεο φαίνεται ο νεαρός άνδρας την ώρα που εργάζεται, με τον ίδιο να δηλώνει στο BBC: «Πρέπει να σου αρέσει η καθαριότητα αλλιώς δεν μπορείς ποτέ να το κάνεις σωστά. Συνήθως εργάζομαι από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις πέντε το απόγευμα. Νιώθω την ανακούφιση σαν να… βγαίνω από την φυλακή», τονίζει ο νεαρός.

Αυτή είναι η πρώτη του δουλειά από τότε που μετανάστευσε στη Μεγάλη Βρετανία από την Ελλάδα, για την οποία αμείβεται με 12 λίρες την ώρα, ενώ έχει μερίδιο και από τα πουρμπουάρ.

Ο ίδιος ο Βασίλης βέβαια δείχνει στην κάμερα και το τι… κάνει στα δάχτυλά του η συγκεκριμένη δουλειά, λόγω της παρατεταμένης επαφής με το νερό και τα απορρυπαντικά, ωστόσο είναι γεμάτος όνειρα!

Λέει πως του αρέσει πολύ να μαγειρεύει, αν κι ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ωστόσο βλέπει την παρουσία του σε κουζίνες υψηλού επιπέδου ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να «ρουφήξει» ό, τι μπορεί και μια μέρα -γιατί όχι- να γίνει ο ίδιος σεφ!

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook