Μια σκηνή φτιαγμένη μόνο για τους… φανατικούς του «Star Wars» (εικόνες)

Ήρθε το καλοκαίρι και είναι καιρός για δραστηριότητες εκτός του τσιμεντένιου κουτιού όπου ζούμε. Θάλασσα, βουνό. Τσεκάρουμε αν όλα είναι εντάξει. Η σκηνή; Χρειαζόμαστε σκηνή. Κι αν είμαστε σε τέτοιο βαθμό κολλημένοι με το «Star Wars» που δεν θέλουμε να πάψουμε να ζούμε μέσα στο φαντασιακό μας ακόμη κι όταν είμαστε στη φύση;

Υπάρχει λύση… Για όσους είναι γοητευμένοι από τις σκοτεινότερες δυνάμεις του «Πολέμου», υπάρχει μια σκηνή που είναι κατασκευασμένη με μοντέλο το «Death Star (Άστρο του Θανάτου)». Μπορούμε να κάνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, δίπλα σε ποτάμι, φαντασιώνοντας ότι είμαστε ο Νταρθ Βέιντερ.

Επιπλέον, πέραν του άκρως χιουμοριστικού εξωτερικού της, η εν λόγω σκηνή είναι εξοπλισμένη με ένα απλό μηχανισμό που της επιτρέπει να ανοίξει με μία μόνον κίνηση – αρκεί να τραβήξει κανείς το κέντρο των πόλων. Η κατασκευάστρια εταιρεία The Monster Factory φρόντισε ώστε να χρειάζονται λιγότερα από 60 δεύτερα για να είναι έτοιμα ο σκελετός της σκηνής, το εσωτερικό της και το «πάτωμά» της.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφίες: themonsterfactory.com

Διαβάζονται ΤΩΡΑ


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook