Η Διεθνής Αμνηστία το ρίχνει στο τρολάρισμα και tweetάρει για Sin Boy και Mama
Το τραγούδι «Mama» του Sin Boy είναι λίγο πολύ γνωστό… στους πάντες. Όλο και κάπου θα το έχει πάρει το αυτί και του τελευταίου ανθρώπου σε αυτή τη χώρα, οπότε και η συζήτηση γύρω από αυτό είναι εκτεταμένη.

Στο πλαίσιο αυτής, η χιουμοριστική ιστοσελίδα «Το Βατράχι» έκανε ένα θέμα με τίτλο «Στη λίστα βασανιστηρίων της Διεθνούς Αμνηστίας το τραγούδι «Mama» του Sin Boy». Μέσα στο άρθρο γίνεται λόγος για… απάνθρωπη μεταχείριση και για πλήγμα στα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Η οργάνωση μάλιστα εκφράζει φόβους ότι το λεγόμενο τραγούδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών για να αποσπάσει ομολογίες από κρατούμενους, καθώς η αναπαραγωγή του έστω και για λίγα λεπτά προκαλεί στο θύμα την ανάγκη να ομολογήσει οτιδήποτε, ακόμα κι αν δεν το έχει κάνει, προκειμένου να γλιτώσει», αναφέρεται σε κάποιο σημείο του άρθρου.

Σε αυτό το τρολάρισμα, η Διεθνής Αμνηστία στην Ελλάδα απάντησε με τρόπο υπέροχο, κάνοντας ένα tweet στο οποίο αναφέρεται πως «Δεν επιβεβαιώνουμε, ούτε διαψεύδουμε το ρεπορτάζ από @to_vatraxi».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook