Γελάστε (ή καλύτερα κλάψτε) με την παντελή άγνοια των Αθηναίων για το τι συνέβη το 2016 (video)

Άλλο ένα βίντεο με τα αποτελέσματα του οποίου δεν ξέρεις αν πρέπει να κλαις ή να γελάς, έφτιαξε η ομάδα του «Ό,τι να ναι» του ΣΚΑΪ.

Πιστός στο ραντεβού του με την παντελή άγνοια (ορισμένων) Ελλήνων -εν προκειμένω Αθηναίων- για το τι συμβαίνει γύρω τους, αλλά και με την άκρως αξιολύπητη τάση να μην αναγνωρίζουν την άγνοια αυτή, ήταν ο Πάνος Σακκάς ενόψει του «κλεισίματος» της χρονιάς.

Ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ -μετά την άκρως επιτυχημένη του επίσκεψη στην έκθεση της Μαρίνας Αμπράμοβιτς– βγήκε στην Ερμού και άρχισε να ρωτάει τους περαστικούς για μία σειρά από γεγονότα που έγιναν μέσα στη χρονιά.

Από τις απαντήσεις λοιπόν μαθαίνουμε ότι ο Φιντέλ Κάστρο είναι ζωντανός και του μένουν 5-6 χρονάκια για να κυβερνήσει, ότι ο βορειοκορεάτης ηγέτης, Κιμ Γιονγκ-Ουν είναι έγχρωμος, ότι η Μεγάλη Βρετανία και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι δύο ξεχωριστές χώρες (και πάλι καλά μαθαίνουμε ότι οι σχέσεις τους δεν θα διαταραχθούν τώρα που ψήφισαν διαφορετικά στο Brexit), αλλά και ότι η Χίλαρι Κλίντον εξελέγη στην προεδρία των ΗΠΑ.

Διαβάζονται ΤΩΡΑ


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook