Συμβουλές από το ζευγάρι του Instagram που πουλάει 10.000 δολάρια τη φωτογραφία (εικόνες)

Ο Jack Morris, 26 ετών από το Μάντσεστερ και η φίλη του Lauren Bullen, 24 ετών από την Αυστραλία, ζευγάρι από τον Μάρτιο του 2016, έχουν κατακτήσει το Instagram με τις ταξιδιωτικές τους φωτογραφίες.

Το ζευγάρι, παγκοσμίου φήμης bloggers, έχει επισκεφθεί πάνω από 45 χώρες και φωτογραφίζεται με άνεση στα πιο απίθανα μέρη, διαφημίζοντας προϊόντα και τοποθεσίες με ονειρεμένο αποτέλεσμα. 

Οι φωτογραφίες τους είναι τόσο εκπληκτικές, που κατάφεραν πολύ γρήγορα να κατακτήσουν τον κόσμο του Instagram, αποκτώντας αρκετά χρήματα και φήμη.

Ωστόσο, αποκαλύπτουν τα φωτογραφικά τους μυστικά, δίνοντας συμβουλές για όμορφες ταξιδιωτικές φωτογραφίες.

Οι συμβουλές τους και τα tips είναι απλά: “Μην χρησιμοποιείται τα φίλτρα που παρέχει το Instagram, και να τραβάτε τις φωτογραφίες σας, μία ώρα μετά την ανατολή του ηλίου”. 

Το ζευγάρι χρησιμοποιεί ωστόσο ένα τρίποδο με χρονοδιακόπτη για να μπορεί να απαθανατιστεί μαζί μέσα στο ίδιο κάδρο, παίρνοντας έμπνευση για το στυλ και το στήσιμο των φωτογραφιών τους, από το Pinterest.

Το υψηλότερο ποσό που έχουν λάβει για μια και μόνο φωτογραφία είναι τα 11.846 δολάρια για τον Morris και τα 9.872 δολάρια για την Βullen.

Δείτε μερικές από τις εκπληκτικές τους φωτογραφίες που “έριξαν” το Instagram.