09-05-2021

Κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία πιάνεται στα «πράσα» από δικαστή μέσω Zoom (video)

Τον πετσόκοψαν...

Η ανησυχία μιας δικηγόρου και η ευστροφία ενός δικαστή έγιναν αιτία να πιαστεί στα πράσα ένας κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία ο οποίος περνούσε από ακρόαση μέσω Zoom και επιχείρησε να κοροϊδέψει τους πάντες.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Ο θύτης βρισκόταν στο ίδιο σπίτι με το θύμα του, σε άλλο δωμάτιο όταν ξεκίνησε η διαδικασία και πίστεψε ότι κανείς δε θα τον έπαιρνε χαμπάρι. Όταν όμως άρχισε η ακρόαση, η δικηγόρος του θύματος υποπτεύθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ζήτησε από τον δικαστή διαβεβαιώσεις για να συνεχιστεί το Zoom.
Ο δικαστής με τη σειρά του ζήτησε από τον θύτη να σηκωθεί, να βγει εκτός διαμερίσματος και να του δείξει τον αριθμό του σπιτιού με τον τελευταίο να μασά τα λόγια του και να ισχυρίζεται ότι έχει μόνο 2% μπαταρία και πως δε μπορεί να βγάλει το κινητό από τον φορτιστή που είναι στην πρίζα γιατί θα κλείσει.
Αστυνομικοί μετέβησαν αμέσως σπίτι της κοπέλας και πέρασαν χειροπέδες στον δράστη με τον δικαστή να του λέει σε ζωντανή μετάδοση: «Είναι η πρώτη φορά που κάποιος είναι στο διπλανό δωμάτιο και ενδεχομένως να εκφοβίζει τον μάρτυρα. Μην πεις τίποτα άλλο. Η εγγύησή σου ακυρώνεται. Σκάβεις τον λάκκο σου. Έχεις φτάσει στον πάτο και συνεχίζεις να σκάβεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ