07-03-2021

Όταν η τηλεδιάσκεψη «έχασε» την μπάλα – Μερικές από τις ξεκαρδιστικές στιγμές του 2020 (video)

Μαζί με τις πλατφόρμες δοκιμάστηκαν και οι αντοχές των πολιτών

Κατοικίδια που θέλησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στην κάμερα, προβλήματα σύνδεσης και διακοπές, ακόμα και… αυταναφλέξεις, ήταν μερικά παραδείγματα που έδειξαν ότι όλοι βρέθηκαν απροετοίμαστοι απέναντι στις νέες συνθήκες που έφερε στη ζωή μας η πανδημία του κορονοϊού.

Ο ηθοποιός Λούκας Κέιτζ κατά τη διάρκεια της οντισιόν του μέσω Zoom, άκουσε κάποιες ενδιαφέροντα αλλά άβολα σχόλια από τον σκηνοθέτη του για τον ίδιο.

Αλλά και ο υπουργός Υγείας της Ουαλίας, «πιάστηκε επ’ αυτοφώρω» να βρίζει κατά τη διάρκεια ενός ψηφιακού συμβουλίου.

Ακούγοντας τις λέξεις «τηλεργασία» «τηλεδιάσκεψη» και «τηλεκπαίδευση» στο μέλλον, πολλοί θα είναι αυτοί  που θα θυμούνται με χιούμορ τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που σημάδεψαν το 2020.

Είναι γεγονός πως οι πλατφόρμες, όπως Zoom, Webex, Slack και άλλες, που για πρώτη φορά φιλοξένησαν τόσο μεγάλο αριθμό χρηστών, δοκίμασαν τα όρια των συστημάτων τους.

Κατά συνέπεια, εκατομμύρια πολίτες ανά τον κόσμο χρειάστηκε να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, όταν χρειάστηκε να επικοινωνήσουν ή να εργαστούν μέσω αυτών.

Και αυτό γιατί σε μία ζωντανή σύνδεση είναι δύσκολο να ελέγξει κανείς τις μη προβλεπόμενες καταστάσεις που προκύπτουν ξαφνικά.

Το BBC έφτιαξε ένα χιουμοριστικό βίντεο με κορυφαίες στιγμές όπου οι διαδικτυακές συνομιλίες δεν πήγαν ακριβώς… βάση σχεδίου!

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ