08-05-2021

Υπερθέαμα: 11χρονος τρελαίνει το διαδίκτυο – Χορεύει μπαλέτο ξυπόλητος στη βροχή (video)

Η χορογραφία του μικρού κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο Madu είναι ένας από τους συνολικά 12 φοιτητές της Ακαδημίας Χορού στο Λάγος, που ιδρύθηκε το 2017 από τον Daniel Ajala Owoseni, ο οποίος διδάσκει μπαλέτο δωρεάν

Με μια υποδειγματική χορογραφία κλασικού χορού υπό βροχή,  ο 11χρονος Anthony Mmesoma Madu από τη Νιγηρία κάνει εδώ και λίγες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύοντας πως, όταν υπάρχει θέληση για κάτι, οι κακουχίες δεν είναι παρά ένα μικρό εμπόδιο που μπορεί να νικηθεί στον δρόμο προς την πραγμάτωση των ονείρων. Ενδεικτικό της αποδοχής που είχε το βίντεο είναι πως η δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ, Βαϊόλα Ντέιβις αλλά και πολλοί ακόμη διάσημοι κοινοποίησαν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Όπως αναφέρει το BBC, ο Madu είναι ένας από τους συνολικά 12 φοιτητές της Ακαδημίας Χορού στο Λάγος, που ιδρύθηκε το 2017 από τον Daniel Ajala Owoseni, ο οποίος διδάσκει μπαλέτο δωρεάν, χωρίς καν να διαθέτει ειδικό χώρο για την εξάσκηση των μαθητών του. «Το όνομά μου είναι Anthony Mmesoma Madu. Κάνω μπαλέτο επειδή αγαπώ τον χορό. Το συναίσθημα που με κατακλύζει όταν χορεύω είναι σαν να ονειρεύομαι. Όταν ο δάσκαλός μου μού είπε ότι πολλοί άνθρωποι είδαν το βίνεό μου, χάρηκα πάρα πολύ», δήλωσε ο 11χρονος ενώ ο καθηγητής του σημείωσε πως πρόκειται για έναν πολύ αφοσιωμένο χορευτή και πως «αλλάζουν το αφήγημα σχετικά με τους άντρες χορευτές μπαλέτου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ