31-10-2020

Οι κίνδυνοι του ρεπορτάζ – Δημοσιογράφος έβαλε στον λαιμό της φίδι και αυτό άρχισε… τις επιθέσεις (video)

Δεν του άρεσαν τα φώτα της δημοσιότητας

Στα φίδια δεν αρέσει πολύ η δημοσιότητα. Ή, για να μη γενικεύουμε, τουλάχιστον σε έναν πύθωνα δεν αρέσει η δημοσιότητα. Αλλά ήταν αυτός ο πύθωνας που έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ στην Αυστραλία, την ώρα που η δημοσιογράφος συμβούλευε τους πολίτες… να μένουν μακριά από τα φίδια και να μην τα ενοχλούν.

Η δημοσιογράφος Sarah Cawte του Nine Network έκανε ρεπορτάζ από την πόλη Wagga Wagga της Νέας Νότιας Ουαλίας για την ασφάλεια όσων βρίσκονται κοντά σε φίδια και ετοιμαζόταν να κάνει ένα stand up με ένα πύθωνα στους ώμους της, όταν το φίδι άρχισε να επιτίθεται στο μικρόφωνο.

«Έπρεπε να πάρω θάρρος για να έχω ένα φίδι πάνω στους ώμους μου για τη συγκεκριμένη λήψη. Και ναι, απλώς αποφάσισε να επιτεθεί στο μικρόφωνο και φοβήθηκα τόσο επειδή το χέρι μου ήταν πολύ κοντά στο σημείο που δάγκωνε. Ήταν πολύ πολύ τρομακτικό» δήλωσε η ίδια.

Έπειτα από επανειλημμένα χτυπήματα στο μικρόφωνο, κι ενώ υπήρξαν στιγμές μεγάλου φόβου, η Cawte συνέχισε το γύρισμα. «Ο κάμεραμαν και ο άνθρωπος που είχε το φίδι στεκόντουσαν εκεί και πίστευαν πως ήταν όλο ξεκαρδιστικό. Αλλά το φίδι ηρέμησε και τελικά έκανα το γύρισμα που χρειαζόμουν για το ρεπορτάζ μου. Μόλις τελείωσε είπα να το πάρουν από πάνω μου, επειδή δεν το ήθελα πάνω μου πια» περιέγραψε.