30-10-2020

Θες να συλλέξεις το σπέρμα σου και δυσκολεύεσαι; Η συσκευή αυτή θα σου λύσει τα χέρια… κυριολεκτικά (video)

Αν νομίζατε ότι η διαδικασία συλλογής σπέρματος για ιατρικούς – πάντα – λόγους είναι μπελάς, η τεχνολογία της Κίνας είναι πλέον σε θέση να σας διαψεύσει.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κινεζική εταιρεία έφτιαξε αυτόματους συλλέκτες σπέρματος, οι οποίοι μιμούνται τη… σεξουαλική επαφή.

Όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα αυτά, η εταιρεία προχώρησε στην εν λόγω κατασκευή για λογαριασμό μάλιστα της κινεζικής κυβέρνησης, καθώς στην Κίνα σημειώνεται μεγάλη έλλειψη δωρητών σπέρματος.

«Τα νοσοκομεία στηρίζονται κυρίως στον αυνανισμό για τη συλλογή σπέρματος, χωρίς να παρέχουν κάποιον εξοπλισμό», σχολίασε ο εφευρέτης του συλλέκτη Ding Guijiang. «Αυτό δυσκολεύει πολύ τη συλλογή σπέρματος. Εμείς εφηύραμε έναν αυτόματο συλλέκτη σπέρματος ο οποίος είναι και φιλικός προς τον χρήστη […] Πρώτα από όλα μιμείται το γυναικείο γεννητικό όργανο και αναπαράγει τις φυσικές κινήσεις της σεξουαλικής επαφής», πρόσθεσε.

Κι αν αναρωτιέστε για το κόστος, τότε θα πρέπει να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς ένα τέτοιο μηχάνημα κοστίζει 6.500 δολάρια, ενώ πωλούνται περίπου 10.000 τέτοιες συσκευές τον χρόνο.

Δείτε τα βίντεο: