23-10-2020

Καναδός σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες έκλεψε αυτοκίνητο γιατί… κρύωνε

Και τα ευτράπελα συνεχίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, αφού ένας Καναδός σκιέρ ο Ντέιβιντ Ντάνκαν, μαζί με τη σύζυγο και τον προπονητή του συνελήφθησαν και πέρασαν ένα βράδυ στο κρατητήριο, με την κατηγορία ότι έκλεψαν ένα αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα οι τρεις του μη μπορώντας να αντέξουν το δριμύ ψύχος στην Πιονγκτσάνγκ, πήραν ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν παρατημένο με αναμμένη τη μηχανή.

Ο Ντάνκαν και η παρέα του, «δανείστηκαν» το ροζ Hummer για να πάνε από το κέντρο της πόλης στο Ολυμπιακό Χωριό, διανύοντας μια απόσταση μικρότερη των δύο μιλίων. Όμως πλήρωσαν ακριβά την ιδέα τους, καθώς συνελήφθησαν αντιμετωπίζοντας και οι τρεις την κατηγορία της κλοπής, ενώ ο προπονητής κατηγορείται και για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, καθώς ανιχνεύθηκε ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του.

«Λυπούμαστε πολύ. Η πράξη μας δείχνει κακή κρίση και δεν ανταποκρίνεται στα υψηλά ιδανικά που κάποιος αναμένει από τα μέλη μιας ολυμπιακής ομάδας να πρεσβεύουν», αναφέρουν σε δήλωσή τους ο Ντάνκαν και η σύζυγός του.

Οι τρεις Καναδοί αφού συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην φυλακή αφέθηκαν ελεύθεροι την επόμενη μέρα.