15-05-2021

Κακοποιημένος σκύλος βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά μωρού (εικόνα)

Πόση αθωότητα μπορεί να χωρέσει μία φωτογραφία;

Απάντηση στην ερώτηση επιχειρεί να δώσει ο φωτογράφος που απαθανάτισε ένα κακοποιημένο σκυλί να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά ενός μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με τη Metro, οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες φέρονταν πολύ άσχημα στο ευγενές τετράποδο, που ακούει στο όνομα Nora, και εκείνη άρχισε να φοβάται τους ανθρώπους.

Ωστόσο, η Nora βρήκε καταφύγιο στην οικογένεια της Ελίζαμπεθ και του συζύγου της, οι οποίοι έχουν τρία παιδιά. Ακόμα, στο ίδιο σπίτι μένουν τρεις γάτες και… άλλα τρία σκυλιά.

«Πήραμε τη Nora εφτά χρόνια πριν από μια φιλοζωική οργάνωση πριν καν αποκτήσουμε παιδιά», είπε μιλώντας στο Bored Panda η Elizabeth. «Η αύρα της μας διαβεβαίωσε πως παρόλο που ερχόταν από ένα κακοποιημένο περιβάλλον θα προσαρμοζόταν στην οικογένειά μας».

Ο σύζυγος της Ελίζαμπεθ μίλησε, ακόμα, για την ιδιαίτερη σχέση που έχει ο γιος τους, Archie με τη σκυλίτσα. «Ο μικρός Archie είναι ένα χαρούμενο και κοινωνικό μωρό και αυτό φαίνεται πως απολαμβάνει η Nora. Ήρθε από ένα “άρρωστο” περιβάλλον και φοβάται αρκετά τους ανθρώπους εκτός από το μωρό μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ