13-04-2021

Ο Τζίμι Κίμελ ζήτησε στους τηλεθεατές να φωνάξουν «Σ’ αγαπώ» μπαμπά σε ανύποπτο χρόνο (video)

Κάθε χρόνο ο Τζίμι Κίμελ με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα αναθέτει στους τηλεθεατές του μία αποστολή, ζητώντας του να κάνουν τις περισσότερες φορές κάτι ακραίο αλλά ακίνδυνο για να τιμήσει τον ιδιαίτερο αυτό δεσμό. Φέτος τους ζήτησε απλώς να πουν στους μπαμπάδες τους «Σ’ αγαπώ!» με μοναδικό κανόνα να το ουρλιάξουν σε ανύποπτο χρόνο.

«Κάθε χρόνο βάζουμε ένα challenge για την Γιορτή του Πατέρα και τα τελευταία χρόνια σας έχουμε ζητήσει να τους καταβρέξετε με λάστιχο, να τους σερβίρετε πρωινό μεσα στο ντους, να τους λούσετε με το πρωινό ενώ είναι ακόμη στο κρεβάτι- αλήθεια είχαμε μερικές πολύ κακές ιδέες», ανέφερε ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live.

«Δεν ήμασταν και πολύ σίγουροι πως η ιδέα μας φέτος θα λειτουργούσε αλλά μετά αρχίσαμε να λαμβάνουμε εκατοντάδες βίντεο. Τα είδαμε όλα και αποφασίσαμε πως αυτά είναι τα καλύτερα», συνεχίζει πριν αρχίσει να παίζει το βίντεο με τα ανάλογα στιγμιότυπα.

Το βίντεο περιλαμβάνει δεκάδες στιγμές που τράβηξαν σε βίντεο οι τηλεθεατές με δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών να ουρλιάζουν «Σ’ αγαπώ μπαμπά!» και άλλους τόσους ανυποψίαστους πατεράδες να παθαίνουν σοκ ακούγοντάς το, με κάποιους να πέφτουν μέσα σε πισίνες, να κοψοχολιάζονται ενώ βρίσκονται μέσα στην τουαλέτα ή να πετάγονται τρομοκρατημένοι από τον ύπνο, και τους περισσότερους να απαντούν αντανακλαστικά με διάφορα «κοσμητικά επίθετα» στα παιδιά τους για την τρομάρα που μόλις πήραν.

Δείτε το βίντεο 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ