20-01-2021

Το απίστευτο σημείωμα που είδε ένας Χανιώτης μόλις γύρισε στο αμάξι του (εικόνα)

Μια ιστορία ανθρωπιάς και τιμιότητας που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή των Δικαστηρίων, στα Χανιά, μοιράστηκε με το zarpanews.gr ο «πρωταγωνιστής», απευθύνοντας δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον «αφανή ήρωα» της υπόθεσης.

Κατεβαίνοντας λοιπόν για ποτό το βράδυ της Πέμπτης ο Στέφανος, πάρκαρε το αυτοκίνητό του κοντά στην Πλατεία Δικαστηρίων, το κλείδωσε και… άφησε το κλειδί πάνω στην πόρτα. Αρκετές ώρες μετά, γύρω στη 1:30 τη νύχτα που θέλησε να φύγει, το αυτοκίνητο όχι μόνο δεν είχε «κάνει φτερά» όπως θα υπέθετε κανείς αλλά ήταν στην θέση του, έχοντας μάλιστα στην πόρτα ένα σημείωμα που έγραφε «τα κλειδιά σου είναι στο περίπτερο απέναντι»!

«Μόλις τελειώνω το ποτό μου γύρω στις 1.30 το βράδυ της Πέμπτης άρχισα να ψάχνω τα κλειδιά μου. Ρωτάω από δω από κει, τίποτα. Απογοητευμένος πάω στο αμάξι και βλέπω στην πόρτα ένα σημείωμα. Πηγαίνω στο περίπτερο απέναντι και μου κάνει ο περιπτεράς «πες μου την πινακίδα». «Ο άνθρωπος πέρα από το σημείωμα είχε γράψει και άλλο ένα χαρτάκι με την πινακίδα μου!», εξιστορεί ο Στέφανος.

Όσο για την ταυτότητα του κυρίου, «Ρώτησα πληροφορίες στον περίπτερα και μου είπε ότι είναι ένας τυπικός κύριος που συχνάζει στην περιοχή των Δικαστηρίων». «Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι» καταλήγει.

Πηγή: zarpanews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ