20-04-2021

Κρουαζιέρα “αισθησιακών απολαύσεων” ετοιμάζεται να σαλπάρει για δεύτερη φορά (εικόνες – video)

Μία θεματική κρουαζιέρα διαφορετική από όλες τις άλλες!

Το κρουαζιερόπλοιο “Desire” ετοιμάζεται να σαλπάρει για αισθησιακές εμπειρίες τον Απρίλιο του 2018 με αφετηρία την Βαρκελώνη και καταληκτικό προορισμό την Ρώμη.

Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ένα ταξίδι γεμάτο ερωτισμό, καθώς πρόκειται για μία κρουζιέρα για ανοιχτόμυαλα ζευγάρια, με πολλά event και υποσχόμενες εκπλήξεις.

Πρόκειται για ένα πολυτελές ταξίδι σχεδιασμένο για ζευγάρια, με αποκλειστικές ανέσεις, γαστρονομικές απολαύσεις, ψυχαγωγία αποκλειστικά για ενήλικες με προκλητικές θεματικές βραδιές, καμπίνες που αποπνέουν αισθησιασμό, ξέφρενα πάρτυ στην πισίνα και όλα αυτά με προαιρετική ενδυμασία.

Η κρουαζιέρα Desire απασχόλησε τον τύπο, τον περασμένο χρόνο, όπου πραγματοποίησε το πρώτο της θεματικό ταξίδι, και έγινε ευρέως γνωστή για το προκλητικό ψυχαγωγικό της πρόγραμμα, και τις ερωτικές εμπειρίες χωρίς όρια, όπου οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν σε αυτό το ταξίδι στους εξωτικούς προορισμούς.

Η επιτυχημένη ανταπόκριση του προηγούμενου ταξιδιού με το κρουαζιερόπλοιο, Desire Venice Cruise, έδωσε το έναυσμα για την πραγματοποίηση και άλλων τέτοιων ταξιδιών γεμάτο προκλητικές και αισθησιακές εμπειρίες.


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ