18-05-2021

Χταπόδι στο Μαϊάμι… βγήκε στη στεριά (video)

Χταπόδι στο Μαϊάμι βγήκε στη στεριά και έκανε βόλτες μέσα σε ένα γκαράζ.

Ο Ρίτσαρντ Κόνλιν, κτηματομεσίτης και γυμναστής, ζει στην παραλία του Μαϊάμι. Την ώρα που πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του από το γκαράζ τπυ σπιτιού του,  έπεσε πάνω σε … ένα χταπόδι.

Μάλιστα δημοσιοποίησε ένα βίντεο όπου δείχνει να αναβλύζει νερό από την αποχέτευση του γκαράζ και μία φωτογραφία με το χταπόδι.

Η περιοχή που είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη τελεί υπό αναδιαμόρφωση και η δυνατή βροχή που την έπληξε τις τελευταίες ημέρες σε συνδυασμό με τη μεγάλη πανσέληνο του Νοεμβρίου δυνάμωσε την παλίρροια. Όλα αυτά μπορούν να δώσουν μία λογική εξήγηση για το χταπόδι στο υπόγειο πάρκινγκ.

Εξάλλου πέρυσι το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι έκανε μία μελέτη από την οποία διαπιστώθηκε ότι οι παλιρροϊκές πλημμύρες στην παραλία του Μαϊάμι έχουν αυξηθεί κατά 400% σε σχέση με το 2006.

Μάλιστα η κ. Σέιλεϊ υποστήριξε ότι οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να συνηθίσουν να βλέπουν κατά καιρούς παράξενα πλάσματα στα υπόγεια των σπιτιών τους ή τους δρόμους, όταν ανεβαίνει η στάθμη της θάλασσας, καθώς τα θαλάσσια ζώα θα μπορούν να μπουν μέσα στους αποχετευτικούς σωλήνες που είναι βυθισμένες κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ