25-02-2021

Έκανε πάρτι γενεθλίων για τον γιο της αλλά δεν ήρθε κανείς (εικόνες)

Όταν είσαι παιδί δεν υπάρχει μεγαλύτερο και σημαντικότερο γεγονός από τα γενέθλιά σου. Είναι η μέρα που όλα γυρίζουν γύρω από σένα ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη για τον μικρό Mahlon, τον οποίο περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη στο πάρτι για τα ένατα γενέθλιά του. Το πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε και ετοίμασε η μητέρα του ήταν η απόλυτη αποτυχία, αφού κανείς από τους προσκεκλημένους δεν εμφανίστηκε.

br

br2

Όπως μοιράστηκε στο μπλογκ της η μητέρα του Mahlon, Kristen Layne “ο Mahlon είναι ένα έξυπνο, ευαίσθητο, στοργικό και αστείο παιδί που ευχαριστιέται εύκολα και αντιμετωπίζει τη ζωή με ελπίδα και αισιοδοξία”, τόσα χρόνια ωστόσο έκανε κατ’ οίκον μαθήματα και μόνο φέτος πήγε σε δημόσιο σχολείο. Τα γενέθλιά του υποτίθεται θα ήταν το πρώτο αληθινό πάρτι.

br3

br4

br5

Κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν συνέβη αφού κανείς δεν εμφανίστηκε στο πάρτι. Έτσι σε μία προσπάθεια να κάνει τον γιο της να χαμογελάσει, η Kristen πήρε την οικογένειά της και πήγαν για bowling.

br6

Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού τα όσα έγραψε η μητέρα του Mahlon στο μπλογκ της συγκίνησαν πολύ κόσμο, ο οποίος τις επόμενες μέρες άρχισε να στέλνει δώρα γενεθλίων στον μικρούλη, κάνοντας όντων τα γενέθλιά του μία από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής του.

br7

br8

br9

br10

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ