Το μενού της ημέρας από το Forky

Το Forky προτείνει για σήμερα, Παρασκευή:

Σαλάτες:

Σαλάτα πράσινη: Δροσερή σαλάτα με μαρούλι, ρόκα & σπανάκι. Συνοδευέται με τοματίνια, κρουτόν, καλαμπόκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνιθο & sauce vinegraitte (193kcal).

Σαλάτα με ρόκα, σπανάκι και μπέικον: Δροσερή βάση με ρόκα και σπανάκι, εμπλουτισμένη με μπέικον, παρμεζάνα, τοματίνια & κρουτόν. Συνοδεύεται από vinaigrette balsamico με μέλι (154kcal).

Σαλάτα με φακές, τόνο, κάπαρη και ελιές: Mια άκρως θρεπτική σαλάτα με φάκες πλούσιες σε σίδηρο, τόνο, ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, μαϊντανό, κάπαρη, ελιές & πράσινη πιπεριά. Σερβίρεται με dressing από ελαιόλαδο και βαλσάμικο ξύδι (190 kcal).

Κυρίως πιάτα:

Κρέπες με λαχανικά: Αφράτες κρέπες με γέμιση από τομάτα, πιπεριές, μανιτάρια ,φρέσκο κρεμμυδάκι & αφράτη μπεσαμέλ. Πασπαλίζονται με κεφαλοτύρι.

Μπιφτεκάκια κοτόπουλου με λαχανικά ατμού: Αφράτα μπιφτεκάκια κοτόπουλο με θυμάρι ψημένα στη σχάρα και λαχανικά ατμού (μπρόκολο, κουνουπίδι, φασολάκια, καρότο) σε ένα ελαφρύ και γευστικό πιάτο.

Μοσχαράκι Πηλιορείτικο στη γάστρα: Μια παραδοσιακή συνταγή από το Πήλιο με τρυφερό μοσχαράκι, σιγομαγειρεμένο στη γάστρα μαζί με πατατούλες, καρότο και άρωμα από κύμινο & καπνιστή πάπρικα.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook