To WhatsApp αλλάζει το χρονικό όριο διαγραφής των απεσταλμένων μηνυμάτων

Διατηρούνται έως και λίγο παραπάνω από μία ώρα

Η λειτουργία «delete for everyone» του WhatsApp είχε λανσαριστεί πέρυσι τον Οκτώβρη επιτρέποντας στους χρήστες να διαγράψουν ένα μήνυμα έως και 7 λεπτά μετά την αποστολή του.

Πλέον το χρονικό αυτό όριο άλλαξε και τα μηνύματα που έχουν σταλθεί μπορούν να διαγραφούν και μετά από 1 ώρα, 8 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα.

Αυτό σημαίνει πως δίνεται επιπλέον δυνατότητα να διαγράψετε ένα μήνυμα που στείλατε κατά λάθος ή να διαγράψετε ακόμα και ολόκληρες συζητήσεις.

Δείτε Επίσης