Το πρώτο κατάστημα buychoice.gr στο κέντρο της Αθήνας
Σε ένα νέο concept αρχιτεκτονικής ηλεκτρονικών καταστημάτων προχωρήσαμε  με την δημιουργία του buychoice.gr

To buychoice, είναι ένα νέο,πρότυπο ηλεκτρονικό αλλά και φυσικό κατάστημα, που δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, το οποία θα χαρίσει στους καταναλωτές μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία αγορών.

Η ομάδα μας, απαρτίζεται από ανθρώπους που προέρχονται από τον χώρο του ηλεκτρονικού αλλά και του παραδοσιακού εμπορίου, με πολυετή εμπειρία στον χώρο.

Εκτός από το διαδικτυακό μας κατάστημα μπορείτε να μας επισκεφτείτε και στο φυσικό μας χώρο στο κέντρο της Αθήνας στην Λεωφ. Αλεξάνδρας 31Α .

Πλήθος προϊόντων όπως, Κινητά τηλέφωνα, tablets, laptop, οικιακές συσκευές και βιβλία σε συνάρτηση με τις μοναδικές μας τιμές, θα αφήσουν ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό πελάτη!

Οι συνεργάτες μας στο φυσικό μας κατάστημα αλλά και το εξελιγμένο λογισμικό αγορών του buychoice.gr θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή προϊόντων ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Ο  νέος τρόπος διανομής προϊόντων σε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφορών, τα πάνω από 4000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, η πιο γρήγορη παράδοση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και η δυνατότητα εξόφλησης με όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής καθιστά το buychoice.gr τον καλύτερο και ευκολότερο τρόπο να αποκτήσει κανείς τα προϊόντα που επιθυμεί..

Επισκεφθείτε μας  στο:

www.buychoice.gr #shopping_by_choice

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook