Το Facebook αλλάζει όνομα στο Instagram και το WhatsApp για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό




Η κυριαρχία του Facebook στο τοπίο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι το αναμφισβήτητο. Έχει αγοράσει το Instagram από το 2012 και το WhatsApp από το 2014. Όμως στον Μαρκ Ζούκερμπεργκ  δεν αρκεί να είναι το αφεντικό, πρέπει όλοι να ξέρουν ότι είναι το αφεντικό.

Έτσι, παρόλο που Instagram και WhatsApp μέχρι πρότινος λειτουργούσαν ανεξάρτητα από το Facebook, με δικούς τους διευθύνοντες συμβούλους, δικές τους εφαρμογές και ιστοσελίδες, τα δικά τους κτήρια γραφείων και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτές οι εποχές τέλειωσαν.

Έτσι την Παρασκευή 2 Αυγούστου η εκπρόσωπος του Facebook, Mπέρτι Τόμσον τόνισε πως «θέλουμε να είμαστε σαφέστεροι σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αποτελούν μέρος του Facebook». Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι η ιδιοκτησία των εφαρμογών από το Facebook θα καταστεί σαφέστερη. Η αλλαγή αναφέρθηκε νωρίτερα από το The Information. Για το λόγο αυτό, στις δύο αυτές εφαρμογές θα προστεθεί η λέξη ‘Facebook”. Πείτε γεια λοιπόν στο νέο Instagram Facebook και στο WhatsApp Facebook!

(Mε πληροφορίες από news247.gr)





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook