Τη διακοπή παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στις 30 Ιουνίου ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της (www.on.gr) η On Telecoms. Η εταιρεία, η οποία και αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και πρόσφατα είχε καταθέσει αίτηση πτώχευσης, γνωστοποίησε στους 22.000 συνδρομητές της ότι θα πρέπει να βρουν το νέο τους πάροχο σταθερής τηλεφωνίας και πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρεται, οι συνδρομητές της θα μπορούν να αποχωρήσουν “από το δίκτυό της αζημίως (δηλαδή χωρίς την καταβολή τέλους απενεργοποίησης/ αποσύνδεσης) και χωρίς οποιοδήποτε περιορισμό, με την αυτονόητη υποχρέωση εξόφλησης τυχόν οφειλόμενων τελών χρήσης των υπηρεσιών της εταιρείας”.

Παράλληλα, τονίζεται ότι “Για τη διασφάλιση της αδιάλειπτης παροχής υπηρεσιών και για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων κατά τη διατήρηση των τηλεφωνικών αριθμών που χρησιμοποιείτε, σας συνιστούμε ιδιαιτέρως και σας καλούμε, όπως απευθυνθείτε άμεσα σε παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών της επιλογής σας και προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες μετάβασης σε άλλο δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών το συντομότερο δυνατό, λαμβανομένων υπόψη των συναφών τεχνικών ζητημάτων.

Εάν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν μεταβείτε, σύμφωνα με τα ανωτέρω αναφερόμενα, στο δίκτυο άλλου παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών της επιλογής σας, σας γνωρίζουμε ότι η μεταξύ μας συμβατική σχέση θα παύσει οριστικά την 30.6.2015 χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση εκ μέρους της εταιρείας μας.

Στην περίπτωση αυτή, η παρούσα αποτελεί ειδοποίηση καταγγελίας της μεταξύ μας σύμβασης, με ισχύ την 30η Ιουνίου 2015″.

Η ανακοίνωση της εταιρείας καταλήγει: “Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλατε επί μακρό χρονικό διάστημα και ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας παράσχουμε ξανά τις ποιοτικές και πρωτοποριακές υπηρεσίες τηλεφωνίας, γρήγορου Internet & οπτικοακουστικού περιεχομένου (ψηφιακής τηλεόρασης) για τις οποίες μας ξεχωρίσατε. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη και ομαλή μεταφορά της σύνδεσής σας και των τηλεφωνικών αριθμών που χρησιμοποιείτε στο δίκτυο του παρόχου της επιλογής σας”.

Σημειώνεται πως η On Telecoms ήταν η πρώτη εταιρεία του κλάδου που λάνσαρε τις συνδυαστικές υπηρεσίες triple play (τηλεφωνία – διαδίκτυο – τηλεόραση) στην Ελλάδα.

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας