Τι θα λέγατε για βιντεοκλήσεις μέσω Instagram; – Τι ανακάλυψε ένας χρήστης

Μπορεί το Instagram να ξεκίνησε σαν μια απλή εφαρμογή για να μοιράζει κανείς φωτογραφίες, όμως το Facebook πάντα αναζητά τρόπους να προσθέσει επιπλέον ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Φαίνεται, όμως, ότι το Instagram ετοιμάζει σύντομα μια σημαντική αναβάθμιση. Ένας χρήστης, όπως αναφέρει το TechCrunch, ανέφερε ότι καθώς μελετούσε τον κώδικα της εφαρμογής ανακάλυψε αναφορές σε λειτουργίες για φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις που δεν έχουν δημοσιευθεί. Οι αναφορές περιλαμβάνουν εικονίδια και φακέλους με την ονομασία «κλήση», «βιντεοκλήση».

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι οι λειτουργίες αυτές θα λανσαριστούν, καθώς πολύ πιθανό είναι οι δημιουργοί να εγκατέλειψαν την ιδέα κάποια στιγμή. Πιθανότητες βέβαια υπάρχουν να προστεθούν αυτά τα χαρακτηριστικά στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν το Instagram δεν έχει σχολιάσει κάτι επί του θέματος.

Σύμφωνα με το Mashable, δεν είναι η πρώτη φορά που το Instagram πειραματίζεται με το video chat. Πέρυσι τον Αύγουστο, η εταιρεία λάνσαρε μια πειραματική λειτουργία που επέτρεπε σε δύο χρήστες να λαμβάνουν μέρος σε ένα live video που θα μπορούσε να δει ο καθένας.

Αν τελικά το Instagram προσθέσει βιντεοκλήσεις θα κάνει ένα ακόμα βήμα που θα το φέρει πιο κοντά στο Snapchat. 

 


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook