Πότε θα είναι στην αγορά το iPhone 9; (εικόνα)

Μέσα στον Σεπτέμβριο έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση του νέου μοντέλου iPhone, γεγονός που έχει ήδη «φουντώσει» τις φήμες σε ότι αφορά στα χαρακτηριστικά του. Με βάση το πότε θα γίνει η εκδήλωση παρουσίασης του νέου μοντέλου της Apple μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι το ντεμπούτο των νέων μοντέλων θα γίνει από τις αρχές έως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Συνήθως, η παρουσίαση γίνεται τις πρώτες δύο εβδομάδες του Σεπτεμβρίου. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι, τα iPhones είχαν παρουσιαστεί στις 15 Σεπτεμβρίου και κυκλοφόρησαν στην αγορά μία εβδομάδα αργότερα.

Από τις προηγούμενες παρουσιάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια, η Apple επιλέγει συνήθως ως ημέρα για να λανσάρει το νέο iPhone την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Λογικό είναι να υπάρχουν ήδη διαρροές και για τα νέα μοντέλα που θα την δυνατότητα να κάνουν δικά τους οι καταναλωτές στο μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες και σχετικά δημοσιεύματα, η εταιρεία θα παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα: το iPhone X Plus, το iPhone 11 και το iPhone 9. Η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει, πάντως, επιβεβαιωθεί.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook