Πανικός με το iPhone XS Max των 1.539 ευρώ – Εξαντλήθηκε στην Ελλάδα

Μία ημέρα μετά την κυκλοφορία του, το iPhone XS Max των 1539 Ευρώ εξαντλήθηκε στην ελληνική αγορά, από όλες τις αλυσίδες καταστημάτων.

Μπορεί να έχει κουράσει πια το «λεφτά υπάρχουν» κάθε φορά που ένα ακριβό προϊόν ή μια υπηρεσία σπάει ταμεία στην Ελλάδα των μνημονίων, αλλά από την άλλη δεν μπορούμε και να παραβλέψουμε τα γεγονότα. Και τα γεγονότα λένε το εξής: Χθες Παρασκευή κυκλοφόρησαν και έγιναν διαθέσιμα από την Apple στην χώρα μας τα iPhone XS και iPhone XS Max, και σήμερα… εξαντλήθηκαν.

Σημειώστε ότι αυτό που σάρωσε μάλιστα σε πωλήσεις και σε ζήτηση δεν είναι το… φθηνό iPhone XS των 1.229 ευρώ, αλλά το πολύ ακριβό μοντέλο, το iPhone XS Max των 1.539 ευρώ. Προφανώς και η Ελλάδα δεν είναι στις πρώτες επιλογές της Apple ώστε να μπορεί να μας διαθέτει πολύ μεγάλα νούμερα συσκευών από την πρώτη ημέρα, έτσι ο συνολικός αριθμός των iPhones που διατέθηκαν επίσημα από τις μεγάλες αλυσίδες/παρόχους κινητής, αγγίζει τις 8.000-10.000 συσκευές.

Τα νέα μοντέλα έχουν ξεπουλήσει πάντως από όλα τα ελληνικά καταστήματα μέσα σε ελάχιστες ώρες και φυσικά δεν είναι διαθέσιμο ούτε online σε όλα τα μεγάλα ελληνικά καταστήματα.

(gizchina.com)


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook