Διαθέσιμο και στην Ελλάδα το AdWords Express για τις μικρές επιχειρήσεις

Η Google εγκαινιάζει και στην Ελλάδα την υπηρεσία AdWords Express, η οποία υποστηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις για να προσεγγίσουν διαδικτυακά τους πελάτες τους.

Με το AdWords Express, οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να διαφημίζουν εύκολα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσω Google και να βλέπουν τα αποτελέσματα τόσο στο φυσικό κατάστημά τους, όπως τις κλήσεις ή τις επισκέψεις από πιθανούς πελάτες, όσο και τη δραστηριότητα στον ιστότοπό τους.

Το Adwords Express, όπως αναφέρει η Google, βοηθάει τις μικρές επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τους καταναλωτές, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Η επιχείρηση θα πληρώνει μόνο όταν η διαφήμισή της λειτουργεί, δηλαδή όταν ένας πελάτης επιλέξει να κάνει κλικ σε αυτή.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες της Google, όπως αναφέρει η εταιρεία, το AdWords Express εξαλείφει τις χρονοβόρες και πολυδάπανες διαδικασίες που απαιτεί η δημιουργία μιας διαδικτυακής διαφημιστικής καμπάνιας. Με τη νέα υπηρεσία, σύμφωνα με τη Google, χρειάζονται μόνο 15 λεπτά για τη δημιουργία μιας διαφήμισης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ