19-04-2021

Την Τρίτη η παρουσίαση των νέων iPhone – LIVE και από το Youtube

Η πολυαναμενόμενη για τους φίλους της Apple παρουσίαση των νέων iPhone (iPhone 11 και iPhone 11 Pro / Max) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ δεν αποκλείεται – εφόσον επιβεβαιωθούν οι σχετικές φήμες – να δούμε κι άλλα προϊόντα από την εταιρεία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσίαση θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι της Apple στο YouTube, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά. Μέχρι και σήμερα, για να παρακολουθήσει κάποιος LIVE το streaming των Apple events έπρεπε να διαθέτει κάποιο Apple device ή να έχει εγκαταστημένο τον Microsoft Edge browser στα Windows 10 PC του.

Το iPhone 11 θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του iPhone XR ενώ η νέα σειρά iPhone 11 Pro θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη της σειράς iPhone X. Αμφότερα θα διαθέτουν από μία παραπάνω κάμερα σε σχέση με τους προκατόχους τους:

2 φακοί για το iPhone 11 (Standard – Zoom)

3 φακοί για το iPhone 11 Pro / Max (Standard – Zoom – Wide Angle)

Παράλληλα με το iPhone 11 / Pro αναμένουμε την παρουσίαση του νέου Apple Watch Series 5 με υποστήριξη sleep tracking ενώ αρκετός χρόνος της παρουσίασης αναμένεται να αφιερωθεί και για την περαιτέρω παρουσίαση των χαρακτηριστικών του iOS 13.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ