06-05-2021

Αυτά τα κατοικίδια επιτρέπονται στην πολυκατοικία (εικόνες)

Δεν αντιλαμβάνονται οι ιδιότροποι ιδιοκτήτες της κατοικίας σας την άνευ ορίων αγάπη που μπορεί να τρέφετε για ένα κατοικίδιο; Δυστροπούν οι γείτονες; Απαγορεύουν οι άκαρδοι επιχειρηματίες να φέρετε στο γραφείο το αγαπημένο σας ζωάκι, η θέα και μόνο του οποίου σας χαλαρώνει και επιτρέπει στο μυαλό σας να είναι και πιο παραγωγικό και πιο δημιουργικό;

Υπάρχει πλέον εναλλακτική (αν και είναι άψυχη).

Κινεζική εταιρεία, με έδρα το Χονγκ-Κονγκ, εμπνεύστηκε φιγούρες στη λογική των παιχνιδιών Lego, που μοιάζουν με γάτες. Τα γλυπτά αυτά έχουν 0,5 μέτρο ύψος και διατίθενται σε διαφορετικές πόζες και ράτσες γατών.

Οι γάτες-παιχνίδι καταφθάνουν σε κιτ και συναρμολογούνται στο σπίτι. Από τη στιγμή που ολοκληρώσετε το «γλυπτό» σας μπορείτε να το βάλετε όπου τραβάει η ψυχή σας. Ακόμη και σε χαρτόκουτο που θα έχετε ετοιμάσει από πριν να είναι σπιτάκι για το γατάκι που μόλις αποκτήσατε.

Θα μπορείτε, πλέον, να σνομπάρετε τον όποιο «κακό» σας στερούσε προηγουμένως την ευτυχία. Να προσθέσουμε ότι και αυτοί που λατρεύουν τις γάτες, αλλά λόγω αλλεργίας στο τρίχωμά της δεν μπορούσαν να πλησιάσουν μία, δεν έχουν κανένα πρόβλημα τώρα.

Ακόμη κι αν δεν είστε φίλος της γάτας, μπορείτε να αποκτήσετε σκυλάκι. Ή, παπαγάλο (που έχει το πλεονέκτημα να μη μαθαίνει να λέει κακές κουβέντες). Ή ακόμη, και ένα πάντα.

Υποκατάστατο, θα πείτε; Ναι, αλλά μήπως είναι το μόνο;

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ