18-04-2021

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάει στο Ζάππειο το Music World Expo 2017

H Music World Expo 2017, ο απόλυτος προορισμός για τους μουσικούς και τους ανθρώπους του ήχου και του φωτισμού, ανοίγει τις πύλες της αυτή την Παρασκευή 19 Μαΐου φιλοξενώντας εκατοντάδες νέα προϊόντα (αρκετά από αυτά σε πρώτη παρουσίαση στη χώρα μας), που θα ενθουσιάσουν μουσικούς και DJ’s, καθώς και τους επαγγελματίες του ήχου, του φωτισμού και του visual που και φέτος αναμένεται να επισκεφθούν μαζικά τη διοργάνωση.

Μια από τις φετινές καινοτομίες της έκθεσης είναι η 2ήμερη (Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Μαΐου) διοργάνωση Συνεδρίων στα οποία 50 διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα καταθέσουν τις απόψεις τους, σε 4 θεματικές ενότητες.

Στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου θα πραγματοποιηθούν demo ηχητικών συστημάτων σε προγραμματισμένες και επαναλαμβανόμενες ώρες ακροάσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ημέρου της έκθεσης.

Στο ειδικά διαμορφωμένο Acoustic Stage της διοργάνωσης που θα βρίσκεται στην είσοδο της έκθεσης θα φιλοξενηθούν μπάντες, τραγουδιστές και DJ’s σε προγραμματισμένα και ‘αυθόρμητα’ gig και τζαμαρίσματα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο Ζάππειο, στο απόλυτο ετήσιο ραντεβού της Μουσικής και των Οπτικοακουστικών τεχνολογιών.

Η είσοδος στην Έκθεση είναι ελεύθερη (απαιτείται η εγγραφή του επισκέπτη κατά την είσοδο ή on line registration στο επίσημο site της έκθεσης). Η έκθεση θα λειτουργεί από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Μαΐου και το ωράρια λειτουργίας κάθε ημέρας θα είναι από τις 11:00 έως τις 20:00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο www.musicworldexpo.gr
Facebook Page:https://www.facebook.com/MusicWorldExpo-121889391213332/
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή [email protected]

Με εκτίμηση,
Vertical Communications

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ