26-10-2020

Ποιες είναι οι αλλαγές που έρχονται στο Instagram

Νέο update στο Instagram φέρνει αλλαγές στη διαχείριση των σχολίων, την αφαίρεση followers αλλά και τη δυνατότητα να κάνει κάποιος like στα σχόλια.

Όσον αφορά στη διαχείριση των σχολίων, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να απενεργοποιούν τα σχόλια στα ποστ, από το “Advanced Settings” και κάνοντας την επιλογή “Turn off Commenting”. Η εκ νέου ενεργοποίηση των σχολίων γίνεται με ένα tap στο … menu μετά τη δημοσίευση. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να κάνουν like στα σχόλια άλλων, όπως και στο Facebook.

Όσοι έχουν private accounts, που σημαίνει πως επιλέγουν τους followers ξεχωριστά, μπορούν πλέον να τους αφαιρούν όποτε θέλουν, δυνατότητα που δεν είχαν πριν. Απλά κάνετε tap στο μενού δίπλα στο άτομο που θέλετε να αφαιρέσετε, χωρίς αυτό να ειδοποιείται για την αφαίρεση.

Μια ακόμη δυνατότητα που δίνεται είναι να κάνει ένας χρήστης ανώνυμη αναφορά σε κάποιον που φαίνεται από τα ποστ του ότι έχει τάσεις αυτοκαταστροφής, προσφέροντας του τη δυνατότητα σύνδεσης με οργανισμούς που μπορούν να τον βοηθήσουν.