07-03-2021

Τα virtual reality gadgets της LG στο MWC 2016

Μια συσκευή εικονικής πραγματικότητας, το LG 360 VR, αλλά και ένα μικρό ρομπότ παρουσίασε η LG στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2016.

Το LG 360 VR, είναι ένα μικρό και πρακτικό κράνος εικονικής πραγματικότητας, το οποίο έχει τη δική του οθόνη 639 pixels per inch, δηλαδή δεν απαιτείται να τοποθετηθεί το smartphone σε ειδική θήκη. Το κράνος ζυγίζει μόλις 118 γραμμάρια και έχει αναδιπλούμενο σχεδιασμό που το καθιστά εύκολο στην μεταφορά. Το LG 360 VR συνδέεται με το LG G5 με ένα καλώδιο. Η συσκευή μπορεί να προβάλλει περιεχόμενο από το Google Cardboard και φωτογραφίες και βίντεο που λαμβάνει κανείς με την κάμερα LG 360 που μπορεί να προσαρμοστεί ως αξεσουάρ στο LG G5.

Όσον αφορά στα ρομπότ, η εταιρεία παρουσίασε το LG Rolling Bot, ένα μικρό ρομπότ που βοηθά σε διάφορες δουλειές στο σπίτι, όπως το να κοιτά εάν ένα παράθυρο ή μια πόρτα είναι ανοιχτή. Πάνω του έχει προσαρμοσμένη μία κάμερα 8 Megapixel, μαζί με μία υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD ενώ μπορεί να αλληλεπιδρά με τα κατοικίδια.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ