22-01-2021

Ποια χαρακτηριστικά φημολογείται ότι θα έχει το Galaxy S7;

Δεν είναι μόνο οι φήμες για τα χαρακτηριστικά του iPhone 7 που φουντώνουν, αλλά και του βασικού ανταγωνιστή του, του Galaxy S7, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Samsung. Αν αναρωτιέστε ποια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του τελευταίου, σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τις επικρατέστερες φήμες.

  1. Θα είναι και πάλι αδιάβροχο.
  2. Θα αυξηθεί η χωρητικότητα της μπαταρίας του. Πιο συγκεκριμένα αναμένεται ότι θα έχει 20% μεγαλύτερη μπαταρία σε σχέση με το Galaxy S6 ενώ θα αυξηθεί από τα 2550 mAh to 3000 mAh. Παράλληλα η χωρητικότητα της μπαταρίας του Galaxy S7 Edge θα φτάσει τα 3600 mAh.
  3. Επιστρέφει η δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού χώρου, αφού υποστηρίζει κάρτα microSD έως και 200GB.
  4. Αλλαγές στην κάμερα. Μπορεί η ανάλυση να μειωθεί στα 12MP από τα 16MP του προηγούμενου μοντέλου, αλλά η κάμερα θα έχει μεγαλύτερο διάφραγμα (f/1.7) για φωτογραφήσεις θεμάτων σε κίνηση και βελτιωμένη απόδοση στις λήψεις με λίγο φως.
  5. Λέγεται πως τόσο το Galaxy S7 όσο και το S7 Edge θα διαθέτουν 4 GB RAM, γεγονός που θα βελτιώσει την απόδοση της συσκευής, ειδικά όταν «τρέχουν» ταυτόχρονα διάφορες εφαρμογές.
  6. Στα ατού της συσκευής είναι και η διατήρηση της οπής για το βύσμα των ακουστικών, (σε σύγκριση με το νέο iPhone που λέγεται πως θα την καταργήσει).

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ