Η «βασίλισσα» Beyonce το φαβορί για τον ρόλο της Νάλα στο νέο «Lion King»

H νέα κινηματογραφική μεταφορά του «Lion King» στην μεγάλη οθόνη αρχίζει να δείχνει ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα, τη στιγμή που οι φήμες για τη συμμετοχή της Beyonce στο καστ της ταινίας ολοένα και πληθαίνουν.

Μπορεί λοιπόν ο σκηνοθέτης Τζον Φαβρό να βρήκε τον Σίμπα του στο πρόσωπο του Ντάνι Γκλόβερ, για την επικείμενη μεταφορά του «Lion King» στην μεγάλη οθόνη, αλλά όπως είθισται κάθε βασιλιάς χρειάζεται και την βασίλισσά του.

Έτσι, φήμες εκ των έσω της παραγωγής θέλουν την Beyonce να είναι η πρώτη επιλογή του Φαβρό για την φωνή της Νάλα και μάλιστα ήδη η Disney βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις μαζί της.

Αν και η Beyonce δεν έχει αποφασίσει και υπογράψει τίποτε ακόμη λόγω του ότι είναι έγκυος με δίδυμα, ο Φαβρό την θέλει απεγνωσμένα για τον συγκεκριμένο ρόλο που είναι διατεθειμένος να προσαρμόσει τα γυρίσματα της ταινίας γύρω από το πρόγραμμά της.

Η ταινία, η οποία θα περιέχει και τα κλασσικά τραγούδια «Circle of Life», «Hakuna Matata» και το «I Just Can’t Wait to Be King», θα κυκλοφορήσει το 2019 στους κινηματογράφους.