Ο πρώτος ανοικτά γκέι υπερήρωας έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πίσω στο μακρινό 2015, ο εγκέφαλος πίσω από το Marvel Cinematic Universe Κέβιν Φιτζ δήλωσε πως ο πρώτος ανοικτά γκέι χαρακτήρας στην ιστορία του υπερηρωικού κινηματογράφου θα κάνει την εμφάνιση του στην τέταρτη φάση του MCU. H στιγμή αυτή λοιπόν πλησιάζει και, όπως δήλωσε πριν λίγο καιρό, ξεκίνησε και το casting.

Η διευθύντρια παραγωγής και παραγωγός σε κάθε ταινία του MCU, Βικτόρια Αλόνσο, δήλωσε ότι έφτασε η ώρα για τον πρώτο ανοιχτά γκέι υπερήρωα σε ταινία της Marvel και πως ήρθε ο καιρός για περισσότερη διαφορετικότητα μέσα στο MCU.

Σύμφωνα με το That Hashtag Show, η μεγάλη εταιρεία αυτή την περίοδο ψάχνει ηθοποιό ηλικίας 30-49 ετών, ο οποίος πρέπει «να μοιάζει σωματικά με υπερήρωα» για να υποδυθεί έναν ρόλο στην ταινία The Eternals. Φυσικά είναι ανοιχτή να δεχτεί ηθοποιούς όλων των σεξουαλικών κατευθύνσεων, αλλά «θα ήταν προτιμότερο ο ρόλος να δοθεί σε έναν ανοιχτά γκέι ηθοποιό». Η Αλόνσο δήλωσε ότι  «κάνουμε τα πάντα για να έχουμε το καλύτερο καστ για το Eternals. Όταν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε θα το κάνουμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο MCU η πρώτη εκπρόσωπος της LGBTQ κοινότητας, που όμως δεν ήταν ανοιχτά bisexual, αλλά αφηνόταν να υπονοηθεί η σεξουαλικότητά της, ήταν ο χαρακτήρας Valkyrie, που υποδυόταν η ηθοποιός Τέσα Τόμσον.

Το κείμενο δεν αναφέρει, ούτε υπονοεί για ποιο μέλος της ομάδας των υπερηρώων ψάχνουν καστ, αλλά δεν φαίνεται να πρόκειται για τον Ίκαρο.

Για να μάθουμε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook