Αυτοί είναι οι πιο παράξενοι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του σεξ

Πριν αντιγράψετε εκείνη τη στάση που είδατε σε κάποιο βίντεο ερωτικού περιεχομένου, έχετε υπόψη σας πως οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι κάτι… ακατόρθωτο. Συγκεντρώσαμε τους πιο παράξενους από αυτούς, έτσι ώστε να το ξανασκεφτείτε πριν επιδοθείτε σε… ακροβατικά ή σε πρωτότυπες πρακτικές.

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ

Κάψιμο από καυτερές τροφές. Κι όμως αν έχετε καταναλώσει καυτερή πιπεριά αμέσως πριν το στοματικό σεξ ή χρησιμοποιείτε καυτερές τροφές κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι πιθανό να προκαλέσετε ερεθισμό (με την αρνητική έννοια) και κάψιμο στα γεννητικά όργανα του/της συντρόφου.

Τραυματισμός του ορθού από ξένα σώματα. Υπάρχουν περιστατικά τραυματισμού από περίεργα αντικείμενα, όπως πατάτα ή μικρή μπάλα.

Κάταγμα πέους. Αυτό είναι πιθανό να συμβεί όταν η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, καθώς στη στάση αυτή τον έλεγχο των κινήσεων τον έχει η γυναίκα κι όχι ο άνδρας.

Συστροφή όρχεως. Πρόκειται για περιστροφή 180 μοιρών του όρχεως, η οποία συνοδεύεται από έντονο πόνο και πρήξιμο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να στρίβει και ο σπερματικός τόνος, δηλαδή το κορδόνι από το οποίο κρέμεται. Από τον σπερματικό τόνο περνάνε οι αρτηρίες, οι φλέβες, τα νεύρα και τα λεμφαγγεία του όρχεως κι έτσι η συστροφή έχει ως συνέπεια τη διακοπή της παροχής αίματος προς τον όρχι, με αποτέλεσμα τη νέκρωση και ατροφία του, αν δεν αντιμετωπιστεί εντός 6 ωρών.