Αυτή είναι η ιδανική στάση για μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ

Αν αναρωτιέστε ποια είναι η στάση εκείνη που εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια και απόλαυση στο σεξ, την απάντηση δίνει μια έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Kentucky στην οποία συμμετείχαν 14.000 άνδρες και γυναίκες.

Οι συμμετέχοντες απάντησαν στο ερώτημα ποια στάση κάνει το σεξ να διαρκεί παραπάνω και ποια στάση φέρνει πιο γρήγορα οργασμό.

Όπως διαβάζουμε στο Queen.gr, τo 55% των ερωτηθέντων, απάντησε ότι το woman on top (γυναίκα από πάνω), το 30% την ιεραποστολική, το 25% το πλάι πλάι και το 17% το doggy style (στα τέσσερα).

Eιδικός σεξολόγος δικαιολόγησε τα αποτελέσματα με τον εξής τρόπο: «Δεν με σοκάρει το αποτέλεσμα καθώς αυτό που συμβουλεύω και πελάτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με πρόωρη εκσπερμάτιση είναι να βάζουν την παρτενέρ από πάνω. Αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό, καθώς η γυναίκα, μπορεί να διεγερθεί στο μέγιστο, ενώ ο άντρας να είναι πιο χαλαρός καθώς η τριβή δεν είναι τόσο έντονη.

Κάτι που φυσικά σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια. Επίσης, ακόμα κι αν ο άντρας τελειώσει, η γυναίκα μπορεί να συνεχίσει, χωρίς αυτό να επηρεάσει ιδιαίτερα την ποιότητα του σεξ. O λόγος είναι ότι η βάση του πέους είναι το τελευταίο σημείο που επηρεάζεται, κάτι που σημαίνει ότι η καμπυλώτητά του παραμένει ατόφια για μερικά ακόμη λεπτά».