Βροχή και… διακοπή στο Λονδίνο για τον Τσιτσιπά – Χτύπησε κριτή με μπαλάκι ο Στέφανος (video)
Την Πέμπτη (19/06) θα ολοκληρωθεί, εάν το επιτρέψει ο καιρός, ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Κάιλ Έντμουντ για τον 1ο γύρο του Queen’s Club Championships που γίνεται στο Λονδίνο. Όσο παίχτηκε… ματς ο έλληνας άσος χτύπησε κριτή με μπαλάκι.

Η αναμέτρηση του 20χρονου άσου αναβλήθηκε αρχικά την Τρίτη (18/06), λόγω κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Λονδίνο, ξεκίνησε με σημαντική καθυστέρηση την Τετάρτη (19/06)και τελικά πήρε… παράταση για την Πέμπτη (20/06).

Η βροχή που έπεφτε και δυνάμωσε στα μέσα του 2ου σετ, ανάγκασε τους διοργανωτές να διακόψουν τον αγώνα. Ο Στέφανος πήρε το 1ο σετ με 6-3, ενώ το 2ο σετ βρίσκεται στην… απόλυτη ισορροπία, στο 3-3, 30-30.

Εν τω μεταξύ, ο έλληνας πρωταθλητής σε μια προσπάθεια του να βγάλει άμυνα, στο σερβίς του αντιπάλου του, χτύπησε το μπαλάκι με την άκρη της ρακέτας του, στέλνοντας το στο κεφάλι του ανυποψίαστου και άτυχου διαιτητή γραμμών, που ήταν καθισμένος στα δεξιά του. Του έφυγνα και τα γυαλιά που φορούσε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έτρεξε αμέσως να δει πως είναι ο κριτής και ζήτησε συγνώμη. Ο άτυχος άνδρας δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό και αφού καθάρισε τα γυαλιά του, το παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι τα μέσα του δεύτερου σετ, όταν και διεκόπη από τη βροχή.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook