«Βόμβα» από την Equipe: Έρευνες για το εάν ήταν «στημένο» το… 6-1 στο Παρί Σεν Ζερμέν – Ερυθρό Αστέρα (εικόνες)

Ρεπορτάζ της «Equipe» τραντάζει τα… νερά της UEFA και του Champions League, καθώς η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι γίνονται έρευνες για το εάν ήταν «στημένο» το… 6-1 στο Παρί Σεν Ζερμέν – Ερυθρό Αστέρα, ματς που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες για την 1η αγωνιστική. Με τον Νεϊμάρ να πετυχαίνει τρία τέρματα…

Μία είδηση που αν επαληθευτεί τραντάζει συθέμελα την αξιοπιστία του Champions League, μετά τα όσα συμβαίνουν και στο Βέλγιο. Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, οι τοπικές αρχές έχουν ξεκινήσει την έρευνα έπειτα από προτροπή της UEFA.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, μερικές ημέρες πριν από την διεξαγωγή της συγκεκριμένης, στα γραφεία της UEFA έφτασε μία πληροφορία, πως υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος του σερβικού συλλόγου είχε ποντάρει ένα σεβαστό ποσό (αναφέρεται ότι είναι κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ) στο ενδεχόμενο ο Ερυθρός Αστέρας να ηττηθεί τουλάχιστον με πέντε γκολ διαφορά, κάτι που τελικά επαληθεύτηκε. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, αλλά προς το παρόν υπάρχει απόλυτη μυστικότητα για την πορεία τους. Δεν έχει διαρρεύσει και το όνομα του Σέρβου παράγοντα που εμπλέκεται στην υπόθεση.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook