Βόλεϊ: Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη και τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του προπονητή του Παναθηναϊκού, αλλά και της εθνικής ομάδας βόλεϊ, Δημήτρη Ανδρεόπουλου, καθώς η σύζυγός του, Νικολέτα Αρβανίτη έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Η Λίνα Ανδρεοπούλου «έφυγε» την Πέμπτη (10/1) από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες με την «επάρατη νόσο».

Συλλυπητήρια του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ στην οικογένεια Ανδρεόπουλου

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για απώλεια του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει:

«Ο πρόεδρος και του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Δημήτρη και του Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου για την απώλεια της συζύγου και μητέρας Λίνας που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή.
Ευχόμαστε στον προπονητή της Εθνικής Ανδρών και του Παναθηναϊκού αλλά και στον διεθνή αθλητή του Παναθηναϊκού να έχουν δύναμη και κουράγιο και να τιμούν για πάντα τη μνήμη της».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΟΠΕ, αναφέροντας:

«Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του διεθνή ακραίου Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω επίσημης ανακοίνωσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Ανδρεόπουλου για την απώλεια της συζύγου του προπονητή της ομάδας βόλεϊ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλου και προσωπικά στον ίδιο, για τον χαμό της συζύγου του Νικολέτας Αρβανίτη και μητέρα του αθλητή της ομάδας Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου».

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ στην οικογένεια του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το τμήμα βόλεϊ του Δικεφάλου:

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Ομοσπονδιακού τεχνικού και προπονητή του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλου, για την απώλεια της συζύγου».

Την θλίψη της για τον θάνατο της Νικολέτας Αρβανίτη, εξέφρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία γνωστοποίησε την αναβολή της προγραμματισμένης για την Τρίτη (15/01) συνέντευξης Τύπου για τα 100 χρόνια της ομάδας μπάσκετ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών και εξέχοντος μέλους της οικογένειας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας, Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του αθλητή μας, Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. Ως εκ τούτου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης για την Τρίτη (15/1) συνέντευξης Τύπου για τα εκατό χρόνια του τμήματος μπάσκετ».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook