Βασιλειάδης σε 4 «μεγάλους»: Να προχωρήσουμε σε καθεστώς πλήρους ευνομίας (εικόνες)

Λίγο πριν τις 20:00 ολοκληρώθηκε η «μαραθώνια» συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά το τέλος της οποίας ο υφυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος για ένα καλύτερο αύριο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Βασιλειάδης είπε ότι «υπήρξαν διαφωνίες για κάποια θέματα, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό» και τόνισε ότι η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και πως «όλοι έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε».

Στη συνάντηση, η οποία ήταν πρωτοβουλία του υφυπουργού, πήραν μέρος τα διοικητικά στελέχη των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, Γιάννης Βρέντζος, Χρήστος Παναγόπουλος, Μάκης Γκαγκάτσης και Μηνάς Λυσσάνδρου, αντίστοιχα. Τη διοργανώτρια αρχή εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος και ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συναντιέται με εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκα και με εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων ομάδων, Ολυμπιακού Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στο Υπουργείο

Στο καλωσόρισμά του ο υφυπουργός ευχαρίστησε για την ανταπόκριση και υπογράμμισε: «Είναι ευκαιρία να προχωρήσουμε όλοι μαζί σε ένα καθεστώς πλήρους ευνομίας και ηρεμίας. Σήμερα είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε σε βάθος όλα τα θέματα».

Η συζήτηση ξεκίνησε από τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Αύριο ο κ. Βασιλειάδης είναι πιθανό να συναντήσει και τη διοίκηση της ΕΠΟ.