«Το πρόβλημα είναι ο Ολυμπιακός», τόνισε ο Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Ολυμπιακού, μετά την αποχώρησή του από το έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, χαρακτηρίζοντας «πρόβλημα» τους «ερυθρόλευκους», ενώ υπογράμμισε ότι τους περιμένει στα πλέι οφ να «τους υποδεχθούμε στο ΟΑΚΑ, ίσως όχι με 20άρα, αλλά με 40άρα», ενώ επισήμανε ότι πρωταρχικό αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των ιδιοκτητών πρέπει να είναι τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο σπίτι του διαιτητή, Παναγιώτη Αναστόπουλου. Στην τελευταία τοποθέτηση του, μάλιστα, ανέφερε ότι «Η Πολιτεία δεν δρα, άρα είναι συνένοχη».

«Είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος για τους χούλιγκαν που πήγαν στο σπίτι του Αναστόπουλου. Γύρισε ο κ. Σκινδήλιας και είπε ότι δεν ήταν χούλιγκαν του Ολυμπιακού και ότι θα μας κάνει μήνυση. Κοροϊδευόμαστε;», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην έναρξη των πλέι οφ:

«Δεκατρείς ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Δεν γίνεται άμεσα, γιατί πρέπει να έχουν επικύρωση της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός από την μεριά του δεν αφήνει την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Δείχνει ότι θέλει να πάει πίσω το πρωτάθλημα. Ο καθένας μπορεί να θέλει ό,τι θέλει. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες. Συμφωνήσαμε με τον κ. Λιόλιο (ιδιοκτήτης Προμηθέα Πάτρας) ότι Νο. 1 πρόβλημα είναι όσα έχουν γίνει με την τρομοκρατία. Η Πολιτεία δεν δρα, άρα είναι συνένοχη. Πρέπει να τα τιμωρούμε αυτά. Συμφωνήσαμε πως υπάρχει πρόβλημα στη διαιτησία, στις ώρες, στις εγκαταστάσεις και στα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η βία είναι σημαντικότερο ζήτημα. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα. Και η διαιτησία είναι σημαντικό ζήτημα, γιατί μπορεί να κρίνει ένα αποτέλεσμα».

Όσο για το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος: «Είπαμε πως θα συζητηθούν αυτά το καλοκαίρι. Πρέπει στη συζήτηση να είναι μόνο οι ιδιοκτήτες. Αυτό ζήτησα. Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε καλές ιδέες με την εξυπνάδα που έχουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος».

Τέλος, σχετικά με το αίτημα του Λαυρίου και το αν περιμένει να παίξει ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ, δήλωσε: «Σίγουρα. Αυτά που γίνονται εδώ και μήνες με την ΚΕΔ να μην ορίζει διαιτητές… Ο Παναθηναϊκός είχε πει ότι δεν θα μείνει παρατηρητής στο χατίρι του Ολυμπιακού. Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Θα αντιδρούσαμε. Είχαμε εξηγήσει πως αυτό δεν θα περάσει μέχρι τέλους. Έκανε όσα έκανε ο Ολυμπιακός. Δεν κατεβήκαμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Η θέση μου δεν αλλάζει. Το πρόβλημα είναι ο Ολυμπιακός. Δεν μπορώ να αφήσω τους οπαδούς μας να μην πάρουν τη χαρά να λύσουμε το πρόβλημα εντός των τεσσάρων γραμμών. Αν έρθει ο Ολυμπιακός να παίξει θα τον υποδεχθούμε στο ΟΑΚΑ, ίσως όχι με 20άρα, αλλά με 40άρα».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook