20-09-2019 | 15:59

Τι αλλάζει και τι ισχύει με την αναδιάρθρωση στα επαγγελματικά πρωταθλήματα (video)

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ήταν ανένδοτος από την πρώτη στιγμή σε ότι αφορά την αναδιάρθρωση και τελικά επήλθε συμφωνία και με τους φορείς του ποδοσφαίρου τη Δευτέρα (8/4). Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα της Super League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2019-20) θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή δεκατεσσάρων ομάδων. Από την άλλη, η κυβέρνηση προχωρά στη νομοθέτηση της σύστασης της Super League 2 με δώδεκα ομάδες από τη νέα σεζόν. Η απόφαση για το που θα ανήκει η Super League 2 θα ληφθεί στο συμβούλιο της ΕΠΟ την Τρίτη (9/4).

Με βάση τα παραπάνω, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν από τη Super League, θα υποβιβαστούν απευθείας τρεις ομάδες και ο 13ος θα δώσει μπαράζ με τον 2ο της Football League για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία. Επίσης, τη νέα χρονιά η Super League 2 θα έχει 12 ομάδες, ενώ η Football League θα έχει 14.

Η συμφωνία για τις αλλαγές που θα γίνουν επήλθε στη συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη, με τον πρόεδρο της EΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τον αντιπρόεδρο της Super League Χρήστο Δάρα, τον πρόεδρο της Football League Λεωνίδα Λεουτσάκο και αφορά την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρόντες στη σύσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ήταν επίσης ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Νίκος Βακάλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Παναγιώτης Δημητρίου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, Κωνσταντίνος Βρακάς.

Εδώ να πούμε ότι από τη στιγμή που το υπογεγραμμένο συμβόλαιο τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τις επτά «άστεγες» ΠΑΕ στην αρχή του φετινού πρωταθλήματος της Super League, μετά από μεσολάβηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, έχει ισχύ για την επόμενη σεζόν, εφόσον τηρηθεί η συμφωνία για μείωση κατά δύο των ομάδων, οι φορείς του ποδοσφαίρου δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να συμφωνήσουν.

Να θυμίσουμε ότι η ΕΡΤ είχε ανακοινώσει στις 24/3 τα ποσά που θα δώσει για τηλεοπτικά της Super League 2 και τότε σας αναφέραμε πως αυτό το γεγονός αποτελεί «μήνυμα» ότι προχωρούν τα… σχέδια της αναδιάρθρωσης.

Σημειώνεται ότι οι ομάδες ήθελαν η αναδιάρθρωση να ισχύσει από την αγωνιστική περίοδο (2020-21), το είχαν εκφράσει αυτό και στον Υφυπουργό, ο οποίος ήταν, όμως, ανένδοτος. Οι σύλλογοι ήθελαν και συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη (3/4) η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αποφάσισε να εισηγηθεί στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη την τροποποίηση της σχετικής τροπολογίας με τη συμμετοχή 16 ομάδων στη Super League τη νέα σεζόν. Κάτι που τελικά δεν θα ισχύσει, μετά τα όσα αποφασίστηκαν στη συνάντηση της Δευτέρας (8/4).  Ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε στείλει τη σχετική τροπολογία στην ΕΠΟ λίγες ημέρες πριν. Η κυβέρνηση  δεν δύναται να νομοθετήσει, χωρίς τη συμφωνία της ΕΠΟ, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο.

«Δεν αφήσαμε περιθώριο να αμφισβητηθεί οτιδήποτε», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με την ολοκλήρωση της συνάντησης. «Από τη στιγμή που υπάρχει όρος για 14 ομάδες στη Super League της επόμενης σεζόν για να ισχύσει το τηλεοπτικό συμβόλαιο για τις 7 “άστεγες” ΠΑΕ… συμφωνήσαμε», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Super League Χρήστος Δάρας.

«Είναι μία γενναία επιχορήγηση τα τηλεοπτικά, αλλά το επαγγελματικό πρωτάθλημα πρέπει να αποδείξει ότι τη δικαιούται αναβαθμίζοντας το προϊόν του», επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος αναφερόμενος στα ποσά των 800 χιλιάδων ευρώ που έχει λαμβάνειν κάθε ομάδα που θα ανέβει από τη Football League στη Super League 2 τον πρώτο χρόνο και 1 εκατομμύριο ευρώ έκαστη τον δεύτερο χρόνο.

«Ευχαριστούμε τον Γιώργο Βασιλειάδη που είναι δίπλα μας αυτά τα τρία χρόνια και την ΕΠΟ. Τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα», επισήμανε ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Τα άλλα θέματα και ο τελικός του Κυπέλλου

Η σύσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού με τους εκπροσώπους της ΕΠΟ, της Super League και της Football League συνεχίστηκε με θέματα συζήτησης το προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας, τη συνδιοργάνωση του EURO και της συνάντησης με τις υπόλοιπες συνδιοργανώτριες χώρες που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη στο τέλος αυτής της εβδομάδας. «Ο τελικός του Κυπέλλου δεν είναι μέσα στην ατζέντα αυτής της συνάντησης. Όταν προκύψει το ζευγάρι του τελικού, εμείς και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κυρίως, θα πρέπει να έχουν ένα αναπτυξιακό σχέδιο για το πώς θα προχωρήσουν», ξεκαθάρισε με δήλωσή του ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Δείτε τις δηλώσεις μετά τη συνάντηση και τις αποφάσεις που πάρθηκαν:

Βασιλειάδης: Τα συμφωνηθέντα πρέπει να τηρούνται, δεν αφήσαμε ποτέ περιθώριο

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στάθηκε στην αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και δήλωσε: «Είναι σαφές ότι τα συμφωνηθέντα πρέπει να τηρούνται, δεν πίστευα ότι υπήρχε ζήτημα εξ’ αρχής, επιβεβαιώθηκε αυτό σήμερα, προχωράμε στην αναδιάρθρωση όπως έχει συμφωνηθεί, συζητάμε λεπτομέρειες νομοτεχνικές της τροπολογίας και εφόσον βέβαια, περάσει αύριο από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στο νομοθετικό κομμάτι. Οι αποφάσεις έχουν παρθεί από πέρυσι το καλοκαίρι, οι συμφωνίες για να τηρηθούν πρέπει να κάνουμε όλοι αυτά που συμφωνήσαμε, δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό άρα προχωράμε κανονικά. Η αναδιάρθρωση θα γίνει στο πλαίσιο των συμφωνιών του περσινού καλοκαιριού, δηλαδή 14 ομάδες στη Super League, 12 στη Super League 2 και 14 στη Football League.

Από την πλευρά μας δεν αφήσαμε περιθώριο να αμφισβητηθεί οτιδήποτε, ήταν σαφές. Ειπώθηκαν πολλά, ακούστηκαν διάφορα, γράφτηκαν ακόμη περισσότερα αλλά από την πλευρά της ΓΓΑ και από την ΕΡΤ δεν αφέθηκε ποτέ περιθώριο για δεύτερες σκέψεις ή επανατοποθετήσεις. Θα μπορούσε να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, και να μην υπάρξει μείωση και να μην υπάρξει οτιδήποτε. Σε αυτό το ενδεχόμενο δεν θα υπήρχε η συμφωνία από τη δικιά μας την πλευρά, δηλαδή, το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αυτό έγινε σαφές στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στην Ομοσπονδία».

Ως προς το αν εξέφρασαν αρχικώς αντιρρήσεις και πάλι οι εκπρόσωποι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όταν άρχισε η σύσκεψη, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης απάντησε: «Μου εξέφρασαν την απόφαση που πήραν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η απόφαση είναι απόλυτα σεβαστή, όπως απόλυτα σεβαστή είναι και η δική μας απόφαση ότι προχωράμε με συγκεκριμένους όρους. Νομίζω ότι και η ίδια η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου δεν μεταφέρθηκε καλά προς τα έξω. Αυτό που είχε πει και ο πρόεδρος ήταν να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις, να υπάρξει παράταση για ένα χρόνο, εφόσον ίσχυε το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει».

Σε ερώτηση για το πότε θα καταθέσει την τροπολογία ο υφυπουργός Αθλητισμού για τη σύσταση της Super League 2, ο υφυπουργός Αθλητισμού εξήγησε: «Να τελειώσουν τα διαδικαστικά στην ΕΠΟ και οι αποφάσεις της γιατί η ΕΠΟ μπορεί να αποφασίσει διαφορετικά αύριο. Να τελειώσουν οι διαδικασίες στην ΕΠΟ, λοιπόν. Έγινε μια μικρή επεξεργασία, κάποιες νομοτεχνικές παρατηρήσεις και κάποιες διορθώσεις επί του κειμένου της τροπολογίας, να συζητηθούν διαδικαστικά θέματα, όπως η μεταβατική περίοδος του ενός έτους, μέχρι δηλαδή να συσταθεί το νέο νομικό πρόσωπο. Εχω δηλαδή την αίσθηση ότι μπορούμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να προχωρήσουμε».

Γραμμένος: Γενναία επιχορήγηση… Να αποδείξει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ότι τη δικαιούται

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε και για τα χρήματα που θα δοθούν στο ποδόσφαιρο στο μέλλον. «Στη συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αποφάσισε να εισηγηθεί στο συμβούλιο της Τρίτης ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Η αναδιάρθρωση θα γίνει υπό μικρές τροποποιήσεις κατ’ απαίτηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Θα ζητούσαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού να είναι 16 ομάδες τη νέα χρονιά στη Super League, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα ισχύσουν τα τηλεοπτικά συμβόλαια των 7 ΠΑΕ με την ΕΡΤ.

Αυτή η πρόταση μεταφέρθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού που μας είπε ότι μπορεί να λειτουργήσει όποια αναδιάρθρωση επιθυμεί το ποδόσφαιρο, πλην όμως, αν υπαναχωρήσει από τις 14 ομάδες όπως εξ’ αρχής ήταν η απόφαση της ΕΠΟ τον Αύγουστο, τότε δεν εγγυάται το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Η εισήγηση αύριο στο ΔΣ της ΕΠΟ θα είναι 14 ομάδες στη Super League από την επόμενη χρονιά με το συμβόλαιο της ΕΡΤ», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Εν συνεχεία εξήγησε πως θα υποβιβαστούν απευθείας τρεις ομάδες από τη Super League, ενώ ο 13ος θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον 2ο της Football League. «Είναι μια απόφαση της ΕΠΟ που δεν μπορεί να αλλάξει σε καμία περίπτωση, το λέω για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα μπορεί να αλλάξει το πλαίσιο ποιος υποβιβάζεται και ποιος ανεβαίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κλήθηκε να σχολιάσει και το τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα έχουν οι ομάδες της Super League 2 με την ΕΡΤ (σ.σ. κλειστό διετές με 800.000 ευρώ για το πρώτο χρόνο και ένα εκατ. ευρώ για τον δεύτερο). «Κατά την άποψη μου είναι μια γενναία “επιχορήγηση”, αλλά αυτό που θα πρέπει να καταδείξει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο τη νέα χρονιά, είναι ότι δικαιούται να παίρνει αυτά τα χρήματα αναβαθμίζοντας το προϊόν του».

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, εν συνεχεία ρωτήθηκε σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου, υποστήριξε ότι υπάρχει απόφαση για να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ «και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει» όπως είπε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας τις φήμες για σκέψεις διεξαγωγής του τελικού στην Ευρώπη.

«Δεν υπήρχε στην ατζέντα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Ακόμη δεν έχουν γίνει συζητήσεις, θα ήταν παρακινδυνευμένο να σας πω εγώ κάτι και με δεδομένο ότι δεν έχει βγει ακόμη το ζευγάρι. Υπάρχει απόφαση από την αρχή της σεζόν για το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά είναι λίγο αδόκιμο να συζητάμε ενώ εκκρεμεί το ζευγάρι…. Όλοι έχετε στο μυαλό σας ότι θα προκριθούν δύο μεγάλες ΠΑΕ. Αυτή η απόφαση υφίσταται για το Ολυμπιακό Στάδιο και μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει. Σας είπα ότι δεν έχουμε συζητήσει τίποτα και δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξει…», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Δάρρας: Προχωράμε με 14 ομάδες, η ΕΡΤ είναι κάθετη

Ο αντιπρόεδρος της Super League Χρήστος Δάρας αναφέρθηκε στο καταλυτικό ρόλο που έπαιξε στη συμφωνία το υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την ΕΡΤ με όρο να μειωθούν σε 14 οι ομάδες.

«Είχαμε ζητήσει παράταση να μείνουν 16 οι ομάδες για ένα χρόνο αρκεί να μπορούν να καλυφθούν οι ομάδες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Από τη στιγμή που υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την ΕΡΤ με όρο να μειωθούν σε 14 οι ομάδες, όπως είχε συμφωνηθεί… όπερ και εγένετο. Η ΕΡΤ είναι κάθετη. Αυτή είναι απόφαση. Δεν θα μεταφερθεί σε κανένα συμβούλιο. Η ΕΡΤ είναι κάθετη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Λεουτσάκος: Αυτό θέλαμε, τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα, ευχαριστούμε τον Βασιλειάδη και την ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, στάθηκε στη συμβολή του Γιώργου Βασιλειάδης, αλλά και στο γεγονός πως τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα. «Ευχαριστούμε τον Γιώργο Βασιλειάδη που είναι δίπλα μας αυτά τα τρία χρόνια και την ΕΠΟ. Τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα. Αυτό θέλαμε! Είναι μια μεγάλη και γενναία απόφαση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλάζει επίπεδο. Καταλαβαίνετε ότι οι ομάδες της Football League από του χρόνου μπαίνουν σε άλλο επίπεδο και αυτό χάρη στη βοήθεια του κύριου Βασιλειάδη και του κύριου Γραμμένου», τόνισε χαρακτηριστικά.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκανδαλώδης απόφαση Μενδώνη: Επαναφέρει την Τοπαλούδη που είχε λάβει «δωρεά» από την «αμαρτωλή» ΑΕΠΙ

Μια απόφαση που είναι βέβαιο ότι θα ξεσηκώσει σάλο ελήφθη από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, αφού έναν χρόνο μετά την παραίτησή της από...

Στην αντεπίθεση κατά του ΣτΕ ο Γαβρόγλου: Τα Θρησκευτικά δεν είναι πλέον μάθημα αλλά κατήχηση

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του πρώην υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ να κρίνει ως αντισυνταγματικά τα προγράμματα σπουδών του...

Παγκόσμια ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή – Μαθητική πορεία στο κέντρο της Αθήνας (video)

Χιλιάδες μαθητές σε ολόκληρο τον κόσμο διαδήλωσαν στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος μαθητών Fridays For Future, με αιχμή την ανεπαρκή αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Η...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγκυος η Τάμτα; Ο Κασιδόκωστας πόσταρε μία φωτογραφία όλο νόημα

Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και πολύ ερωτευμένο. Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο μία κόρη...

Η Κρις Τζένερ στο νοσοκομείο μετά από επίθεση από τους σωματοφύλακες της Κιμ Καρντάσιαν (video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Πού να ήξερε η Κρις Τζένερ πως όταν επισκεπτόταν το σπίτι της κόρη της Κιμ Καρντάσιαν θα κατέληγε στο νοσοκομείο; Βρισκόταν στον...

«Η σύζυγος και η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα πονάνε πολύ. Δεν μπορούν να αποδεχτούν τι συνέβη» (video)

Λίγες ημέρες μετά τον χαμό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα η σύζυγός του και η κόρη τους περνούν δύσκολες στιγμές  προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.  «Μας...

Ο Γιώργος Παπαδάκης έπεσε από την καρέκλα και… χάθηκε από το πλάνο (video)

Ένα... ευτυχώς μικρό ατύχημα είχε ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του. Ο παρουσιαστής ξαφνικά έπεσε από την καρέκλα του...

Η Ειρήνη Καζαριάν στο θεατρικό σανίδι – Οι προκλητικές δηλώσεις και η ειρωνεία στους δημοσιογράφους (video)

Η περσινή νικήτρια του «Greece’s next top model» Ειρήνη Καζαριάν ετοιμάζεται να παίξει στην παράσταση «Κούκλες» του Ίψεν. Άφησε για λίγο τις πασαρέλες και...

Ευθύμης Ζησάκης: Αγνώριστος ο ηθοποιός – Έχασε 14 κιλά

Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι πραγματικά αγνώριστος. Ο ηθοποιός έχασε πολλά κιλά και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε. «Έχω χάσει πολλά κιλά και αυτά τα κιλά με...

Φαίη Σκορδά: Το τηλεφώνημά της τα ξημερώματα στον Βασίλη Καρρά και η δημόσια συγγνώμη (video)

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Το πρωινό» την Πέμπτη εξομολογήθηκε τι γκάφα έκανε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Η παρουσιάστρια πήρε...

Δείτε πώς αντέδρασε ο Γιάννης Μπέζος όταν έμαθε πως η Καζαριάν θα παίξει Ίψεν (video)

Η Ειρήνη Καζαριάν προκάλεσε συζητήσεις με την απόφασή της να ανέβει στο θεατρικό σανίδι. Μετά τις δηλώσεις της που δημιούργησαν συζητήσεις ο Γιάννης Μπέζος...

Το τραπέζι της Μπακογιάννη σε Παπανδρέου, Κατρούγκαλο – Τι μαγείρεψε

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα, όπου παρέθεσε δείπνο η Ντόρα Μπακογιάννη. Το δείπνο...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ξαναχτυπά» ο Ερντογάν: Όσοι νομίζουν ότι ο πλούτος της Κύπρου τους ανήκει, θα μας...

Μετά τις απανωτές προκλήσεις από τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ και τον τούρκο αντιπρόεδρο Φουάτ Οκτάι, ήρθε η σειρά του Ρετζέπ Ταγίπ...

Σκανδαλώδης απόφαση Μενδώνη: Επαναφέρει την Τοπαλούδη που είχε λάβει «δωρεά» από την «αμαρτωλή» ΑΕΠΙ

Μια απόφαση που είναι βέβαιο ότι θα ξεσηκώσει σάλο ελήφθη από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, αφού έναν χρόνο μετά την παραίτησή της από...

Φωτεινή Δάρρα: Σε βάπτιση με τον σύζυγό της στη Θερμησία

Είναι ένα από τα πιο χαμηλών τόνων αγαπητά ζευγάρια της σόουμπιζ. Ένα χρόνο πριν η Φωτεινή Δάρρα με τον Γιώργο Παπαχριστούδη  έδωσαν τους προσωπικούς τους...

Μητσοτάκης: Πολιτεία και Δήμος απομάκρυναν το κοντέινερ από την πλατεία Εξαρχείων

«Με μια υποδειγματική επιχείρηση, Πολιτεία και Δήμος απομάκρυναν το αυθαίρετο κοντέινερ που στοίχειωνε την ιστορική πλατεία Εξαρχείων» αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του...

Ελισάβετ Μουτάφη: «Κλείσαμε» με το Open και πριν υπογράψουμε μείναμε στον «αέρα» (video)

Φανερά ενοχλημένη η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε για τη σειρά που συμφώνησε να κάνει στο Open αλλά «πάγωσε» μόλις άλλαξε η διεύθυνση προγράμματος. Η ηθοποιός καλεσμένη...