Θα μιλήσει για… όλα ο Γιαννακόπουλος – Έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ, άφησε και «αιχμές»

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μπάσκετ θα τοποθετηθεί και για το Athens Alive, έκανε δήλωση για τον Ερασιτέχνη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανοίγει τα… χαρτιά του τόσο για τον Παναθηναϊκό (μπάσκετ και άλλα τμήματα του ερασιτέχνη), κάνοντας δήλωση την Τετάρτη (10/4), αλλά θα ακολουθήσει και άλλη τοποθέτησή του με μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά το Πάσχα. Τότε αναμένεται να μιλήσει για τις εξελίξεις στο Athens Alive αλλά και το γηπεδικό του Παναθηναϊκού. Φυσικά θα πάρει θέση και για το μπάσκετ… Μετά και τις όποιες εξελίξεις θα έχουμε γενικότερα στον χώρο.

Ο ισχυρός άνδρας της «μάνας του λόχου» μίλησε για την ομάδα βόλεϊ (αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του πρωταθλήματος από την Κηφισιά) και τόνισε πως όλοι οι συντελεστές του τμήματος πρέπει να είναι περήφανοι όχι μόνο για το αγωνιστικό πρόσωπο αλλά και για το αληθινό κλίμα οικογένειας που εξέπεμπαν οι «πράσινοι».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκφράζει το παράπονό του για ανθρώπους της Παναθηναϊκής οικογένειας που είχαν δεσμευθεί ότι θα βοηθήσουν, αλλά δεν το έπραξαν. Καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Ιούνιο. Πολλά τμήματα «πράσινου» Ερασιτέχνη συνεχίζουν την προσπάθειά τους στις διοργανώσεις που συμμετέχουν

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Οφείλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τους αθλητές του για την εξαιρετική σεζόν που ολοκλήρωσαν χθες. Αυτό που πέτυχαν θα φανεί τα επόμενα χρόνια, καθώς όλα τα οικοδομήματα κρίνονται από τα θεμέλια τους και φέτος μπήκαν οι βάσεις για αυτό που θα ακολουθήσει. Όλοι οι συντελεστές του ΤΑΑ πρέπει να είναι περήφανοι, όχι μόνο για το αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά και για το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα, αυτό της πραγματικής οικογένειας και της παναθηναϊκής ψυχής που εξέπεμπε όλο το σύνολο.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για κατεβασμένα κεφάλια. Πέρυσι τον Απρίλιο παίζαμε για την παραμονή μας στην Α1 και φέτος για την είσοδο μας στα ημιτελικά.

Από την Γενική Συνέλευση της 8ης Ιουνίου είχα δηλώσει πως φέτος θα είναι μια μεταβατική χρονιά, μέσα στην οποία θα βάλουμε τις βάσεις για την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου.

Όταν παραλάβαμε την διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, το χρέος του ΤΑΑ ήταν ένα εκατομμύριο ευρώ. Μέσα στην χρονιά αποπληρώσαμε και διακανονίσαμε το 70% του χρέους. Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά εκτός από το τρέχον αγωνιστικό budget, τρέχαμε και άλλα δυο. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες οικονομικές γνώσεις για να αντιληφθεί κάποιος τι σημαίνει αυτό!

Από την άλλη, υπήρξαν άνθρωποι της Παναθηναϊκής οικογένειας που δεσμεύτηκαν προσωπικά σε μένα πως θα βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια μας. Δυστυχώς ακόμα τους ψάχνουμε. Όπως και να έχει, με βοήθεια ή μη, εμείς θα πορευτούμε τον δρόμο που έχουμε αποφασίσει και να είστε σίγουροι ότι τον στόχο μας θα τον πετύχουμε.

Σε αυτόν τον δρόμο θα θέλαμε συνοδοιπόρο τον Παναθηναϊκό κόσμο. Ο αριθμός των 474 μελών που έχουν γραφτεί από τις 8 Ιουνίου μέχρι και σήμερα δεν νομίζω ότι συνάδει της προσπάθειας που γίνεται. Η στήριξη στην μάνα του λόχου είναι υποχρέωση για κάθε αληθινό Παναθηναϊκό».

Ο Νίκος Παππάς έγινε μέλος του ερασιτέχνη:


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook