«Τελειωμένος» ο Αναστασιάδης από την Εθνική – Τι τρέχει με Δέλλα;
«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις το σίγουρο είναι πως θα έχουμε αλλαγές. Η εθνική ομάδα δεν θα είναι ίδια στο επόμενο επίσημο παιχνίδι με την Φινλανδία το Σεπτέμβριο», σας αναφέραμε την Τετάρτη (12/6) το πρωί μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν της ήττας από την Αρμενία και αυτές είναι προ των πυλών με τον Άγγελο Αναστασιάδη να θεωρείται τελειωμένος από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για να αντικαταστήσει τον ομοσπονδιακό προπονητή από συμβούλους της ΕΠΟ είναι αυτό του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος έχει την… οντότητα να ενώσει τα αποδυτήρια και να μην αμφισβητείται από κανέναν.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι, λοιπόν, ουσιαστικά «τελειωμένος» από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έπειτα κι από όσα συνέβησαν μετά το τέλος αγώνα της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, γεγονότα τα οποία αποτέλεσαν απλώς τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού το κλίμα στην εθνική ήταν κακό εδώ και πολύ καιρό.

Με αυτούς που «κατηγορούν» τον Άγγελο Αναστασιάδη να αναφέρουν πως έχει ευθύνες εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων με τις επιλογές παικτών, αλλά και γενικότερα στο κλίμα που υπάρχει στην εθνική.

Να θυμίσουμε ότι το κλίμα στην Εθνική ήταν δεδομένα έκρυθμο τα τελευταία 24ωρα για να ακολουθήσει το… μπαμ μετά τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που έθεσε ευθέως θέμα προπονητή, με τους Άγγελο Αναστασιάδη και Άγγελο Μπασινά να περνούν με τη σειρά τους στην αντεπίθεση.

Εδώ να πούμε ότι μπορεί όντως ο ομοσπονδιακός τεχνικός να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει απόφαση στις επόμενες ώρες από τον Βαγγέλη Γραμμένο, όπως ενδεχομένως πιστεύουν κάποιοι.

Το πρωί της Τετάρτης (12/6) βρέθηκαν πράγματι ορισμένοι σύμβουλοι της ομοσπονδίας στα γραφεία της ΕΠΟ, αλλά σε καμία περίπτωση για να παρθούν αποφάσεις για την Εθνική ομάδα. Το γεγονός πως… ακούστηκε το όνομα του Τραϊανού Δέλλα, αποδεικνύει ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει μέλλον. Όπως και να ‘χει η κουβέντα βέβαια από εδώ και πέρα αφορά περισσότερο στην επόμενη μέρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και ποια θα είναι η… μετά Αναστασιάδη εποχή.

(με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook