Σύνοδος Κορυφής και με «άρωμα» Μουντιάλ (video)

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου Τσαρλς Μισέλ… πίκαρε την Τερέζα Μέι εν όψει του αγώνα της Αγγλίας με τους «κόκκινους διαβόλους» και αυτή... απάντησε
Μεγάλο παιχνίδι έχουμε το βράδυ για τον 7ο όμιλο του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αγγλία και Βέλγιο και αυτό το ματς απασχόλησε έντονα και την Σύνοδο Κορυφής για το μεταναστευτικό. Βλέπετε, ο πρωθυπουργός του Βελγίου Τσαρλς Μισέλ πριν από την έναρξη των εργασιών επιφύλαξε μια έκπληξη στην Τερέζα Μέι. Και αυτή ανταπέδωσε.

Συγκεκριμένα, πρόσφερε στην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας μια εμφάνιση των «κόκκινων διαβόλων». Αυτό το γεγονός σκόρπισε γέλια, και αποδεικνύει ότι οι ηγέτες των ευρωπαϊκών κρατών ενδιαφέρονται και για την πορεία των εθνικών ομάδων των χωρών τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Με τον Εμανουέλ Μακρόν να δείχνει και αυτός εντυπωσιασμένος με αυτή την κίνηση του Τσαρλς Μισέλ. Οι ηγέτες των κρατών μιλούσαν στα «πηγαδάκια» και για το Μουντιάλ.

Λίγο αργότερα, η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου «ισοφάρισε», όπως είπε, τα δώρα, χαρίζοντας στον κ. Μισέλ μια εμφάνιση της Εθνικής Αγγλίας.

Αυτή που δεν… μιλούσε ήταν η Άνγκελα Μέρκελ. Η καγκελάριος της Γερμανίας δεν έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό-σοκ των «πάντσερ».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook