Συνάντηση Μπακογιάννη – Γιαννακόπουλου για τον Βοτανικό: Δήμος, κυβέρνηση και Παναθηναϊκός θα τα καταφέρουμε (video)
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης είχε σήμερα (10/7) νέα συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το πρότζεκτ του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Οι δύο άντρες έκαναν λόγο για ακόμα μεγαλύτερη διάθεση ώστε να ολοκληρωθεί το σχέδιο, κατέστησαν ξεκάθαρο πως έχουν άριστη συνεργασία και γνωστοποίησαν πως την Παρασκευή (12/7) θα υπάρξει ενημέρωση προς την ομάδα εργασίας.

«Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι ο εαυτός μας»

«Είναι ένα τεράστιο έργο, ένα πολύ σημαντικό. Μπορεί να αλλάξει, όχι μόνο την εικόνα, αλλά και τη λειτουργία της Αθήνας. Η εναρκτήρια συνεδρίαση με την ομάδα εργασίας θα γίνει την Παρασκευή (12/7). Ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Δεν κόβουμε κορδέλα, δεν πανηγυρίζουμε, κρατάμε χαμηλά τη μπάλα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία που είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι ο εαυτός μας» είπε ο κ. Μπακογιάννης.

«Ο δήμος, η κυβέρνηση και ο Παναθηναϊκός έχουν τη διάθεση για να τα καταφέρουμε»

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Έχουμε όλοι τη διάθεση να προχωρήσουμε. Την Παρασκευή (12/7) στην συνάντηση με την ομάδα εργασίας θα τα βάλουμε όλα κάτω να δούμε τι πρέπει να γίνει, να δούμε τα νομοθετικά και πως μπορούμε να προχωρήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να κάνουμε υπομονή, γιατί είναι πολλά τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Ο δήμος, η κυβέρνηση και ο Παναθηναϊκός έχουν τη διάθεση για να τα καταφέρουμε. Ο κ. Μπακογιάννης εμφανίστηκε ακόμα πιο θετικός σε αυτή τη δεύτερη συνάντησή μας. Είναι θετικοί όλοι οι εμπλεκόμενοι για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα προκύψουν, γιατί θα υπάρξουν και εμπόδια…».

«Θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μέσα στην ημέρα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και στην επικείμενη μεταγραφή του αμερικανού γκαρντ, Τζίμερ Φριντέτ, λέγοντας πως «μέσα στην ημέρα θα έχουμε την τελική υπογραφή του και θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

(gazzetta.gr – sdna.gr)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook